Varför blev skolorna i Mariestad så framgångsrika?

Komplexa projekt behöver ta hänsyn till flera perspektiv. Därför har vi utvecklat samverkansformen NCC Partnering. Beställare och entreprenör bildar en gemensam organisation; ett lag med samma mål och tydlig taktik. Det är ett framgångsrikt lagbygge som främjar innovation, effektivt spel och skapar värden som lever vidare efter att slutsignalen för projektet har gått. 

Frukostseminarium, Mariestad

Välkommen till frukostseminarium där vi berättar mer om NCCs partneringsamarbete med Mariestads skolor, där fokus låg på att hitta de bästa lösningarna för kvalitet, byggtid och kostnad.

Vi på NCC har arbetat med partnering sedan början på 2000-talet och har kunnat mäta att projekt som drivs i partnering leder till ökad kundnöjdhet, stigande innovationsgrad och att projektet blir mer effektivt och lönsamt för alla parter. På seminariet kommer Stefan Munck, chef marknad & partnering NCC, att berätta mer om nycklarna till framgångsrik partnering och hur NCC arbetar med det.

Ett projekt där dialog, öppenhet och samarbete genomsyrar arbetskulturen ger enastående resultat. Det har också varit framgångsfaktorer i arbetet med Mariestads skolor, och det kommer vi få höra mer om på frukostseminariet från Lars Arvidsson, Mariestads kommun, Anna-Karin Yséus, grundskolechef Mariestads kommun och Madeleine Nordenknekt, Liljewall arkitekter.

Anmälan senast 23 oktober. Är ni flera som vill gå på evenemanget, så fyll i en anmälan per person. Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Carl-Johan Appelberg, affärschef NCC Building Foto/illustration: Lene Doverholm
Carl-Johan Appelberg

Affärschef NCC Building

Bild på skyddshjälm med texten Lagbygget