Vad är strategisk partnering och hur fungerar det i projektet Östra länken?

Komplexa projekt behöver ta hänsyn till flera perspektiv. Därför har vi utvecklat samverkansformen NCC Partnering. Beställare och entreprenör bildar en gemensam organisation; ett lag med samma mål och tydlig taktik. Det är ett framgångsrikt lagbygge som främjar innovation, effektivt spel och skapar värden som lever vidare efter att slutsignalen för projektet har gått. 

Seminarium med platsbesök, Luleå

Välkommen på seminarium och platsbesök på Östra Länken, ett omfattande och viktigt projekt som bedrivs i strategisk partneringsamverkan där målsättningen är att utveckla vatten- och avloppssystem som ska försörja Luleås östra delar de kommande hundra åren och är en förutsättning till möjligheten att skapa tillväxt och utveckling av kommunen.

På detta seminarium berättar vi mer om samverkansformen partnering och strategisk partnering, vi berättar mer om grunderna och hur vi på NCC arbetar med det och vilka fördelar och resultat ett projekt kan uppnå när dialog, öppenhet och samarbete genomsyrar arbetskulturen.

Vi kommer också besöka partneringprojektet Östra länken och höra mer om vilka fördelar och möjligheter som finns med denna typ av samverkan i ett så stort och viktigt projekt.

Anmälan senast 6 november. Är ni flera som vill gå på evenemanget, så fyll i en anmälan per person. Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Fredrik Edfast

Affärschef Sverige, NCC Building

Bild på skyddshjälm med texten Lagbygget