Vilka utmaningar måste lösas när vi bygger världens största kartongfabrik?

Komplexa projekt behöver ta hänsyn till flera perspektiv. Därför har vi utvecklat samverkansformen NCC Partnering. Beställare och entreprenör bildar en gemensam organisation; ett lag med samma mål och tydlig taktik. Det är ett framgångsrikt lagbygge som främjar innovation, effektivt spel och skapar värden som lever vidare efter att slutsignalen för projektet har gått. 

Frukostseminarium, Grums

NCC har inlett bygget av världens största kartongfabrik i värmländska Grums åt företaget BillerudKorsnäs. Den nya fabriken blir världens mest moderna produktionsanläggning för vätskekartong. Just nu är byggprojektet inne i sitt mest intensiva och utmanande skede.

Välkommen till detta frukostseminarium där Henrik Enell, avdelningschef NCC, och Göran Korsfeldt, projektledare BillerudKorsnäs, berättar mer om det komplexa projektet och vikten av en god samverkan mellan projektets alla aktörer. 

Anmäl dig senast 7 nov. Är ni flera som vill gå på evenemanget, så fyll i en anmälan per person. Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Anna Arnfeldt

Produktionschef, NCC Infrastructure

Bild på skyddshjälm med texten Lagbygget