Vad är partnering och hur fungerar det i praktiken?

Komplexa projekt behöver ta hänsyn till flera perspektiv. Därför har vi utvecklat samverkansformen NCC Partnering. Beställare och entreprenör bildar en gemensam organisation; ett lag med samma mål och tydlig taktik. Det är ett framgångsrikt lagbygge som främjar innovation, effektivt spel och skapar värden som lever vidare efter att slutsignalen för projektet har gått. 

Seminarium och projektbesök

Välkommen till seminarium på anrika Hotell Riviera där vi fördjupar oss i samverkansformen Partnering och där några av våra kunder berättar om deras erfarenheter av Partneringsamarbete. Bl a får vi lyssna till Lars Henningsson, VD Scandinavian Resort, som berättar mer om partneringsamarbetet med NCC vid ny- och ombyggnaden av Hotell Riviera. 

Som ett led i att bidra till och uppmuntra utökade samtal och erfarenhetsutbyte över kommungränserna riktar sig detta seminarium till kunder och beslutsfattare i bl.a. Halmstad, Helsingborg och Kristianstad.

Anmäl dig senast 27 oktober. Är ni flera som vill gå på evenemanget, så fyll i en anmälan per person. Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Bild på David Fritzon Bratt, affärschef NCC Building. Foto/illustration: Okänd
David Fritzson Bratt

Affärschef, NCC Building

Bild på skyddshjälm med texten Lagbygget