NCC på Nordic Rail och Nordic Road

Idag inleds mässorna Nordic Rail och Nordic Road som pågår 10-12 oktober i Jönköping. Under tre dagar finns NCC på plats för att diskutera hur samhället kan få mer hållbar infrastruktur för pengarna. Välkommen att träffa oss i vår monter.

- Vi finns på plats för att träffa kunder och andra intressenter och ser fram emot att diskutera hur vi på bästa sätt upphandlar och genomför stora infrastrukturprojekt i framtiden, säger Erik Nerell, NCC Infrastructure. Vi finns också på plats för att berätta mer om våra hållbara lösingar inom för cykling, elvägar och säkerheten på våra vägar.

NCC har lång erfarenhet av stora komplexa projekt i samverkan. I somras avslutade vi bygget av Citybanan, ett komplext projekt mitt i centrala Stockholm där fokus på samarbete ledde till att projektet höll budget, färdigställdes i tid och hanterade identifierade risker. Just nu pågår dubbelspårsutbyggnaden mellan Strängnäs-Härad och inom kort påbörjar vi utbyggnaden till fyra järnvägsspår mellan Lund-Arlöv.

I samband med Nordic Road lanseras NCC Profilbetong i Sverige - räcken och kantsten av horisontellt glidformsgjuten betong, det säkerhetsmässigt bästa alternativet bland vägräcken på marknaden idag.

Vi anordnar dessutom två intressanta seminarier.

Hållbara transporter – från utveckling av cykelinfrastrukturen till elvägar
Onsdag 11 oktober, kl.10.00-10.40

Säkra trafiklösningar – innovativa och konkreta exempel på hur trafiken kan bli säkrare för alla
Torsdag 12 oktober, kl.10.00-10.40

Vad: Nordic Rail och Nordic Road, 10-12 okt
Var: Elmiamässan i Jönköping