Nyheter

NCC Presstjänst: 08-585 519 00, press@ncc.se

Nytt betongrecept minskar sprickor och koldioxidutsläpp vid NCC:s upprustning av Lilla Edet

Det mer än 100 år gamla vattenkraftverket Lilla Edet ska rustas upp för att höja säkerheten ytterligare för att kunna hantera större vattenflöden. Den nya dammen byggs i klimatförbättrad betong med en ny sammansättning som minskar både koldioxidutsläppen och risken för betongsprickor.

NCC tecknar hyresavtal med flera nya hyresgäster i Stockholm

NCC har tecknat ytterligare hyresavtal med två nya hyresgäster om totalt cirka 700 kvadratmeter kontorsyta i Hangar 5 i Brommastaden, ett av Stockholms största utvecklingsområden. I den nya stadsdelen får hyresgästerna hållbara och flexibla lokaler i ett attraktivt läge.

Graffitikonst på Brick Studios i Göteborg

Nu har konstnärerna påbörjat arbetet med att utsmycka fasaden på Brick Studios. Under hösten 2022 utlyste NCC en tävling där graffitikonstnärer från hela världen bjöds in för att skapa sitt unika uttryck på Brick Studios fasad. Ett stort antal konstnärer anmälde sitt intresse, där sex olika graffitikonstnärer till slut valdes ut som vinnare av en jury.

NCC tecknar hyresavtal med nya hyresgäster i Järva Krog, Stockholm

NCC har tecknat hyresavtal med två nya hyresgäster om totalt cirka 1 000 kvadratmeter kontorsyta i Nova och K11 i Järva Krog, en attraktiv och grönskande kvartersstad norr om Stockholm.