Hangar 5, Bromma. Fotograf: Anders Bobert.

NCC tecknar hyresavtal med flera nya hyresgäster i Stockholm

NCC har tecknat ytterligare hyresavtal med två nya hyresgäster om totalt cirka 700 kvadratmeter kontorsyta i Hangar 5 i Brommastaden, ett av Stockholms största utvecklingsområden. I den nya stadsdelen får hyresgästerna hållbara och flexibla lokaler i ett attraktivt läge.

Den internationella pilotskolan Greybird har tecknat hyresavtal avseende drygt 500 kvadratmeter kontorsyta i Hangar 5. De flyttar in på våning 7 med utsikt över Bromma flygplats i september i år.

Även frisörverksamheten Crown by Melany har tecknat hyresavtal och flyttar in i Hangar 5 i oktober i år. Lokalen är på drygt 150 kvadratmeter.

– Med Hangar 5 skapar vi ett levande och hållbart stadskvarter med ett brett serviceutbud där hyresgästerna kompletterar varandra och där man har närhet till handel, arbetsplatser och goda kommunikationer. Våra nya hyresgäster bidrar verkligen till den mixen och det är med stor glädje vi välkomnar dem till Brommastaden, säger Andreas Lindelöf, chef NCC Property Development Stockholm.

NCC:s projekt Hangar 5 har utvecklats som ett stadskvarter med tre fastigheter med kontor, hotell, handel och samhällsservice. Projektet är beläget i Brommastaden, ett av Stockholms största utvecklingsområden, och erbjuder mycket goda kommunikationer med direkt anslutning till Tvärbanans nya hållplats Bromma Blocks och i omedelbar närhet till Stockholms huvudleder.

Hangar 5 har certifierats enligt det internationella miljöcertifieringssystemet BREEAM med höga krav på bland annat låg energiförbrukning, god ventilation och minskad resursanvändning. Både kontors- och hotelldelen har erhållit högsta BREEAM-nivån Outstanding. I Sverige finns det totalt cirka 165 BREEAM-certifierade nya byggnader, och av dem är det endast nio som uppnått den högsta nivån Outstanding.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Andreas Lindelöf, chef NCC Property Development, 070-830 59 97, andreas.lindelof@ncc.se
NCC:s presstjänst: 08-585 519 00, press@ncc.se, NCC:s Mediabank