Bra stämning på kontoret?

När medarbetarna trivs så mår företaget bra. Men varje arbetsplats har sina egna förutsättningar och utmaningar. Nu har ni chansen att vinna en genomgång av hur ert kontor påverkar medarbetarnas välmående, trivsel och prestation. Det innebär en djupgående studie av hur rutiner, kultur och inte minst den fysiska miljön bidrar till effektivitet på er arbetsplats. Värdet på en Leesman Study är ca 120.000 kronor.

Var med och tävla!

Fyll i några snabba fakta om arbetsplatsen och kontaktuppgifter. Tävlingsuppgiften är att berätta hur er arbetsmiljö ser ut idag och hur ni tror att den skulle kunna förbättras. Sista anmälningsdag 31 december 2016.

Tävlingsformulär

Tävlingsregler

Tävlingen gäller företag som har sin verksamhet i Sverige. Tävlingen pågår tom 31 december 2016. En jury utser vinnaren och juryns beslut kan ej överklagas. Priset har ett värde på 12 500 euro. Vinnaren meddelas inom 5 veckor via mail/telefon och publiceras på NCC´s hemsida. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda på NCC får ej vara med och tävla. NCC förbehåller sig rätten att använda insända bidrag i sin marknadsföring och kommunikation. NCC tar inte ansvar för insänt tävlingsmaterial. Vi reserverar oss för tryckfel och eventuell utebliven information i tävlingsreglerna.