En trygg och effektiv byggprocess

Vår effektiva byggprocess utgår från en flexibel teknisk plattform och rätt specialiststöd. Den möjliggör att vi kan hålla både byggkostnaderna och byggtiden nere men ändå skapa en byggnad utifrån dina behov. Allt för att du ska känna trygghet i att få rätt produkt i rätt tid och till rätt kostnad.

Vi arbetar med egenutvecklade verktyg för involvering, samverkan och planering. NCC Projektstudio är en metod för samprojektering där projektets nyckelaktörer arbetar tillsammans. Vi arbetar också gärna i s.k. partnering med våra kunder och underleverantörer. En metod för att maximera kompetensutnyttjande och resursanvändning.

Vi är också ledande inom VDC (Virtual Design and Construction). VDC hjälper inte bara till med att effektivisera arbetet ute på byggarbetsplatsen. Det är ett lika viktigt verktyg för att vässa logistik och inköpsplanering. Dessutom ger det dig som kund en tydlig bild av slutprodukten i ett tidigt skede. Då det är betydligt mer kostnadseffektivt att rätta till fel i planeringsskedet så ger VDC oss möjligheten att prioritera funktioner och kvaliteter med stor betydelse för de som i slutändan ska arbeta i kontorsbyggnaden.

I filmen nedan kan du bekanta dig mer med vår virtuella design och produktionsprocess VDC.

Referensprojekt kontor

NCC bygger upplyst kontor i Jönköping

Med bästa skyltläge bygger NCC ett nytt kontor i Jönköping. Den belysta glasfasaden gör kontoret till en ljuspunkt vid E4:an. Kund är fastighetsbolaget Västerhuset AB. Ordern har ett värde om cirka 85 MSEK.

Läs mer om projektet

Växande Örebro får sex våningar högt kontor

NCC kompletterar idrottsområdet Behrn Arena med en toppmodern kontorsbyggnad med restaurang i bottenplan. Örebro växer och i takt med det har efterfrågan på kontor ökat. Kunden är BJC Group AB och Karaffen Förvaltnings AB.

Läs mer om projektet

NCC bygger kontor vid stationen i Helsingborg

NCC bygger fem våningar kontor på stationsbyggnaden Knutpunkten i Helsingborg på uppdrag av Wihlborgs. Målet är att lokalerna miljöcertifieras som Miljöbyggnad på högsta nivå. Ordern är värd 225 MSEK.

Läs mer om projektet

Madeleine_Nobs_NCC25003
Madeleine Nobs

Affärsutvecklare Hållbara affärer, NCC Building