Nyheter

NCC Presstjänst: 08-585 519 00, press@ncc.se

NCC river bro och bygger 100 meter väg på bara två dagar

En intensiv helg stundar i Göteborg. 22-24 april stängs E6 av mellan Olskroksmotet och Ringömotet i Göteborg och under helgen ska en tågbro ska rivas och 100 meter väg byggas. Det blir ett par rejält bråda dagar.

EcoOnline hyr kontor i Kineum i Göteborg

EcoOnline har tecknat ett hyresavtal om totalt 916 kvadratmeter kontorslokaler i NCC och Platzers gemensamma projekt Kineum i Göteborg.

Helsingborgs nya vattentorn uppmärksammas för sin arkitektur

Helsingborgs nya vattentorn är byggt av NCC i samverkan med NSVA, Nordvästra Skånes vatten och avlopp. Förra veckan blev det klart att arkitektfirman Wingårdhs vinner det prestigefyllda Kasper Salin-priset för vattentornets arkitektur, som för tankarna till en modern akvedukt.

NCC testar InviSenses teknik för intelligent fuktmätning vid Nyköpings lasarett

Tänk om man hade kunnat fråga golvspacklet hur torrt det är, så man vet precis när man kan gå vidare och lägga golv, utan att vara orolig för att bygga in för höga fukthalter? I den nya vårdbyggnaden vid Nyköpings lasarett har NCC provat teknik från InviSense som kan göra precis detta. Med hjälp av tekniken har man väsentligt reducerat de relaterade arbetsinsatserna och kostnaderna för att mäta fukten i de nygjutna golven.