Nyheter

NCC Presstjänst: 08-585 519 00, press@ncc.se

Tre nya kontorshyresgäster till NCC:s projekt på Masthuggskajen i Göteborg

NCC har tecknat hyresavtal med tre nya hyresgäster om totalt cirka 1200 kvadratmeter kontorsyta i Brick Studios och Våghuset, beläget på Masthuggskajen i Göteborg.

Pernilla Löfås blir ny hållbarhetschef för NCC Infrastructure

Pernilla Löfås återvänder till NCC och tillträder som hållbarhetschef för affärsområde NCC Infrastructure den 1 april.

Trafiktunga Tingstadtunneln kräver minutiös planering

De förberedande arbetena som måste ske innan Tingstadtunneln kan renoveras är ett av NCC:s mest mångfacetterade projekt med en mängd utmaningar och ett utspritt arbetsområde kring en av Sveriges trafiktätaste vägsträckor.

NCC:s nya parkeringshus Sadelplatsen har öppnat i Järva Krog

Som en del i utvecklingen av kvartersstaden Järva Krog har NCC nu öppnat parkeringshuset Sadelplatsen. Den nya byggnaden tillför både fler parkeringsplatser och utökad service till området med Bilprovningen, hamburgerkedjan Brödernas och Hockeygear som hyresgäster.

NCC Green Asphalt på fossilfri förskola i Göteborg

Hela byggprocessen för förskolan Hoppet skulle så långt som möjligt utföras med fossilfria metoder och material. NCC fick uppdraget att asfaltera ytorna på parkeringsplatsen och andra biytor.

NCC flyttar till nya kontorslokaler i Umeå

NCC flyttar Umeåkontoret under 2024 till nya moderna kontorslokaler på Östra Station. Området är i expansiv fas som tar form och byggs tillsammans med Balticgruppen.

NCC bygger kraftledning åt Svenska kraftnät

I samverkan med Svenska kraftnät ska NCC bygga en 400 kV luftledning mellan Ingelkärr och Stenkullen för elöverföring nordost om Göteborg.