Kristinebergshöjden – centralt med nära till både vatten och grönska

Med Mälaren, parker och ett praktfullt slott som grannar, och ändå centralt beläget med förstklassiga kommunikationer är Kristinebergshöjden platsen med hjärtat på rätta stället. Västra Kungsholmen är en blandad stadsdel med hög trivsel och god service i bästa läge nära Stockholms city. Här väntar 50 000 m² flexibla kontorsytor på sina nya hyresgäster.

Området

På västra Kungsholmen pågår arbetet med att uppföra ett stort antal nya kontor, bostäder och butiker. Med bästa läge, strax intill tunnelbanans station Kristineberg, utvecklar vi kontorshuset Kristinebergshöjden i tre etapper. Närheten till Essingeleden och Drottningholmsvägen ger inte bara god tillgänglighet utan också möjlighet att exponera ert varumärke för alla som passerar förbi. Omgivningen bjuder på talrika tillfällen att fokusera och hämta andan tack vare grönskande parker och inbjudande promenadstråk längs vattnet.

Lokalerna

Lokalerna i Kristinebergshöjden kommer att bli ljusa och luftiga med generösa insläpp av dagsljus. Modern teknik och smarta lösningar skapar flexibla ytor som ger medarbetarna frihet och företaget möjlighet att förändra kontorslokalerna när organisationen utvecklas. Här skapas förutsättningar för arbetsglädje och en stark företagskultur. Byggteknik medför också lokaler med sund inomhusmiljö och låga driftskostnader som lever upp till de allra högsta krav på hållbarhet och energieffektivitet.

Kommunikationer

Kristinebergshöjden har ett strategiskt läge, med allmänna kommunikationer (tunnelbana grön och blå linje) och väl utbyggda cykelbanor in på knuten. Lokalerna erbjuder också goda möjligheter till parkering, för såväl bil som cykel. En kort promenad bort hittar man galleria Lindhagen med matbutik, systembolag och apotek. Det är också nära till Fridhemsplan och Alvik med rika utbud av service och restauranger.

Annika Eriksson
Annika Eriksson

Kundansvarig uthyrning, NCC Property Development

Anmäl intresse

Läs mer om vår integritetspolicy