Fyrislund, Uppsala

Goda kommunikationer och en redan befintlig mix av serviceutbud och handel är utmärkande för Fyrislund, strax öster om Uppsalas citykärna. Nu har du chansen att etablera din verksamhet i en av de mest vitala och allra snabbast växande delarna av Uppsala och flytta in i en lokal som du själv varit med att utforma.

Området

Utmärka lunchmöjligheter, närhet till såväl sportanläggningar som konferenscenter och bara ett stenkast från pulsådern E4 som leder direkt till Stockholm. Det är ingen överdrift att säga att Fyrislund har ett minst sagt attraktivt läge för alla sorters företagare. Här kan ditt företag växa i ett område som sjuder av aktivitet och entreprenörskap.

Er nya arbetsplats

Som hyresgäst i en helt nybyggd fastighet har du stora möjligheter att själv vara med och påverka lokalens utformning för att den ska uppfylla alla de krav som gör att ditt företag blir så konkurrenskraftigt som möjligt. Fastigheten är certifierad enligt BREEAM för att garantera att den är byggd med den allra högsta kvalitetsstandard och lever upp till alla moderna krav på hållbarhet. 

Kommunikationer

Fyrislund ligger bara fyra kilometer från Uppsala Station och innerstaden som du når snabbt och smidigt via buss, bil eller cykel. E4 passerar precis förbi dina blivande lokaler och tar dig till Arlanda flygplats på bara 25 minuter.

 

Bild på Andreas Ruck, Fastighetsutvecklare NCC Property Development. Foto/illustration: Erik Mårtensson
Andreas Ruck

Fastighetsutvecklare, NCC Property Development

Fakta
  • Ort: Uppsala
  • Projekttyp: Kontor
  • Projektfas: Kommande
  • Byggnadsstart: 2019
  • Inflyttningsdatum: 2020
  • Certifikat: BREEAM Very Good

Anmäl intresse

Läs mer om vår integritetspolicy