Arendal Green Park – Logistiklokal vid Göteborgs Hamn

Nu finns möjlighet att hyra nyetablerat och modernt lager i Sveriges bästa logistikläge intill Göteborgs Hamn.

Nu finns en möjlighet att hyra ett nyproducerat modernt lager med bästa läge i hamnen som är anpassat efter era behov. Här finns möjlighet till maximerade flöden och stora kostnadsbesparingar.

I Arendal Green Park finns möjlighet att hyra lager- eller logistikytor från 5000 kvm upp till 32 000 kvm. Området har ett utmärkt läge vid Göteborgs Hamn och här blir ni grannar med bl a ICA, Thermo Fisher, Eliasson & Lund och Amring. Som hyresgäst finns det stora möjligheter att utforma lokalerna utifrån den egna verksamhetens behov.

En stor rangergård kommer att omge byggnaden och fastigheten möjliggör för att skapa en solcellsanläggning för en hållbar energiförsörjning. Kontoren kan byggas effektivt i entresol och blir moderna och effektiva arbetsplatser. Området har mycket goda bussförbindelser med ca 100 meter till närmsta busshållplats. Det finns även gott om service och restauranger i närområdet och till centrala Göteborg är det endast 12 km. 

Logistik och kommunikationer

Med en lokal i Arendal Green Park vid Göteborgs hamn, har ni Sveriges bästa logistikläge. Hit kan ni transportera varor med bil, båt och tåg och har 70 procent av Nordens befolkning inom en 50 mils radie. Göteborgs hamn har Nordens störta utbud av sjöfartslinjer i oceanfart och täta förbindelser med Norra Europas olika hamnar. Hamnen är även den enda i Sverige som tar emot världens största containerfartyg. Från hamnen finns det smidiga allmänna kommunikationer och du kan snabbt och lätt ta dig in till centrala Göteborg.

Lager i Sveriges mest attraktiva logistikläge

Göteborgs hamn är Nordens största hamn och är den enda hamnen i Sverige som tar emot världens största containerfartyg. Via hamnen går 25 procent av Sveriges utrikeshandel. Samtidigt finns de stora vägarna (E6, E20) liksom järnvägstransporter i direkt närhet. Ytterligare satsningar på infrastruktur pågår. En ny motorled och ny entré för lastbilstransporter är redan på plats. I direkt anslutning till roro- och containerterminalen finns Arkens kombiterminal där omlastning mellan olika transportslag pågår.

Bild på Maria Björsander, Kundansvarig Uthyrning Region Väst, NCC Property Development.
Maria Björsander

Kundansvarig Uthyrning Region Väst, NCC Property Development