Design Duo Brf Amiralen, Enköping

Redan innan byggstart hade bostäderna sålt slut. BRF Amiralens popularitet går inte att ta miste på. De moderna och hållbart byggda lägenheterna ligger naturskönt intill vatten i ett område som andas nybyggarlust.

Marknära lägenheter i radhusliknande miljö

Ungefär 5 km från Enköpings centrum och med stadens största friluftsbad på badrocksavstånd, ligger BRF Amiralen med sina 22 lägenheter bestående av treor om 66 kvm och fyror om 81 kvm.

Byggt för att hålla och trivas i länge

Stommen är av platsgjuten betong med isolering av cellplast. Även lägenhetsskiljande väggar, golv och tak är av betong vilket bland annat gör bostäder energisnåla och skapar en tyst inomhusmiljö.

Formstarkt och miljöriktigt

Alla lägenheter har egen uteplats. Ovanpå lägenhetsförråden finns terrassen som hör till bostaden på andra våningen, på andra sidan huset ligger uteplatsen som hör till lägenheten i markplan. Bostäderna har högt i tak, är yteffektiva och med en genomgående hög standard. Helkaklade badrum, trägolv, stora fönster och rundgång bidrar till upplevelsen av ett ljust och modernt boende.

Fler referensprojekt Design Duo

Design Duo Strängnäs 10
Design Duo, brf. Skogskullen, Strängnäs

Nyproduktion av 32 lägenheter med Design Duo.

Design Duo_Knivsta_NCC49437
Design Duo Brf Dolomiten, Färsnas, Norrtälje

Hur vill du helst bo, naturskönt eller skönt naturligt? I nybyggda BRF Dolomiten slipper du välja. Mitt i Färsnas vackra kulturlandskap, med rika spår från forntiden och fin skogsfauna runt knuten är det miljövänliga och hållbara material som gäller.

Design Duo_Knivsta_NCC49433
Design Duo Brf Regalskeppet, Enköping

Nybyggda lågenergihus med modern planlösning, högt i tak, nära friluftsbad och egen uteplats. Inte undra på att de 24 bostadsrätterna snabbt blev populära och sålde bra.

DesignDuo_Raven_NCC23170
Design Duo Brf Räven, Knivsta

Ett av våra första byggprojekt med Design Duo hittar du i Alsike. Här har vi byggt 30 lägenheter på dryga tio månader åt Svenska Hyreshus.

Design Duo Brf Tyra, Örebro

Samarbete är fruktbart. I det här projektet var det kommunen som uppmanade oss att utveckla vår egen produkt. Resultatet? Från och med nu kan vi erbjuda sedumtak till Design Duo.

DesignDuo_Vallda_NCC650
Design Duo Brf Stenyxan, Uppsala

Vi fortsätter vara med i utvecklingen av Stenhagen; en helt ny stadsdel som nu växer fram i Uppsala. Sammanlagt har vi byggt 56 bostadsrätter i Design Duo åt vår kund HSB Uppsala.

DesignDuo-Quattro_LyranBanjon_NCC56784
Design Duo Brf Banjon, Norrköping

Nästgårds med kvarteret Lyran och dess Design Quattro-hus, ligger Banjon, ett nyligen färdigställt område där vi byggt 20 bostadsrätter för vår kund Svenska Hyreshus AB.

DesignDuo_Limhallen_NCC30075
Design Duo Limhallen, Ödeshög

Kort byggtid för seniorboende med hög boendekvalitet.

Design Duo_Knivsta_NCC49436
Design Duo Brf Hällen, Knivsta

I Alsike, Knivsta kommun, har vi kommit att bli en viktig medspelare i uppbyggnationen av en ny stadsdel. På uppdrag av vår kund Svenska Hyreshus AB har vi uppfört 24 bostadsrätter av produkten Design Duo.

SEULRWAL
Ulrik Wållberg

Chef produkter, NCC Building