Bergnäset

Bergnäset har utfört ställningsentreprenader för Sveriges basindustri, byggbolag och infrastrukturprojekt i mer än 30 år.

Vi på Bergnäset anstränger oss för att leva upp till — och förhoppningsvis överträffa – våra kunders höga krav på säkra och kreativa lösningar och välfungerande kommunikation. Med samlade resurser av ställningsmaterial och medarbetare har vi kapacitet att genomföra mycket stora ställningsentreprenader och uppdrag.

Från Kiruna i norr till Oxelösund i söder arbetar vi i alla typer av ställningsprojekt, stora som små, långa och korta, såväl rena projektuppdrag som fleråriga ramavtal. Bergnäset är medlem i branschorganisationerna Byggföretagen (f.d. Sveriges byggindustrier) och i STIB ställningsentreprenörerna. Våra medarbetare och inlånad personal har alla yrkescertifikat.

Våra erbjudanden

Fasadställningar

Vi har lösningar för alla typer av ställningar, till exempel målning, plåt, murning samt. Läs mer om vårt erbjudande kring fasadställningar.

Industriställning

Bergnäset har en mångårig och gedigen erfarenhet av att utföra betryggande och kostnadseffektiva ställningar till industrin inom alla segment. Läs mer om vårt erbjudande kring industriställningar.

Stämpställningar

Vid anläggnings- och infrastrukturprojekt samt nybyggnation använder vi stämpställningar för att ta ner stora laster exempelvis vid gjutning av valv och brokonstruktioner. Läs mer om stämpställningar.

Väderskydd

Fler och fler efterfrågar väderskydd till sina byggprojekt. Fördelarna med att arbeta i en väderskyddad miljö är ökad produktivitet, kortare byggtider, fuktskador undviks och du får en bättre totalekonomi. Läs mer om väderskydd.

Bild på Maria Zimdahl, regionschef NCC Infrastructure.
Maria Zimdahl

Senior Advisor, NCC Infrastructure