NCC bygger ny bandyhall i Söderhamn

Snart får Söderhamnsborna möjlighet till fler planerade träningstider när NCC bygger ny bandyhall åt Söderhamns kommun. Ordern är värd 55 MSEK.

Den gamla utomhusplanen med läktare vid Hallåsens idrottsanläggning kommer att rivas och ersättas med en helt ny bandyhall som ska kunna användas för olika aktiviteter året runt.

Ovanpå den nya hallen, som är dimensionerad för 3 500 åskådare, förbereds för en möjlig framtida påbyggnad med en extra våning som kan inrymma en restaurang. De befintliga omklädningsrummen behålls och integreras i den nya byggnaden. 

- Vi kommer att bygga en hållbar och energieffektiv anläggning som säkerställer träningstider och som även håller driftskostnaderna nere, säger Stefan Green, produktionschef, NCC Infraservices.

Arbetet påbörjas i mitten av mars, under mellansäsongen och efter SM finalen i seriespelet, och anläggningen beräknas att stå klar lagom till säsongsstart hösten 2017. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Stefan Green, produktionschef NCC Infraservices +46 (0)70-214 11 61
Anni Axelsson, kommunikationsansvarig Norr, NCC AB, +46(0)70-205 32 87

NCC:s presstelefon 08-585 519 00, E-post: press@ncc.se, NCC:s bildbank


Om NCC. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning exklusive Bonava på 53 Mdr SEK och 16 000 anställda 2015. NCC är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.