Maria Grimberg ny kommunikationsdirektör för NCC

Maria Grimberg blir ny kommunikationsdirektör för NCC. Hon har under hösten varit tillförordnad kommunikationschef för NCC och tillika Partner och Managing Director på JKL, en kommunikationskonsult, där hon arbetat i över 20 år.

Maria Grimberg, tillträdande kommunikationschef på NCC

– Jag har redan under några månader haft förmånen att arbeta med teamet på NCC och är väldigt glad för att jag nu får möjlighet att med full kraft vara med i den fortsatta utvecklingen och förändringen av företaget, säger Maria Grimberg, tillträdande kommunikationsdirektör på NCC.

Maria Grimberg blir även medlem i NCC:s utökade koncernledning och rapporterar direkt till koncernchef Tomas Carlsson.

Maria Grimberg är idag Partner och Managing Director för JKL. Hon har 25 års erfarenhet som rådgivare till ledningar och styrelser i nordiska företag och har lång och bred kommunikationserfarenhet samt gedigen ledarerfarenhet från såväl Sverige som de andra nordiska länderna. Hon har examen från Handelshögskolan i Stockholm.

– Kommunikation är ett oerhört viktigt område för mig och jag är glad över att Maria Grimberg nu väljer NCC och kliver in på riktigt. Marias breda och gedigna erfarenhet av kommunikation och rådgivning blir oerhört värdefull för NCC i bolagets fortsatta utveckling, säger koncernchef Tomas Carlsson.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anna Trane,Head of Corporate Media Relations, NCC 0708 84 74 69
NCC:s presstelefon 08-585 519 00, E-post: press@ncc.se, NCC:s Mediabank

Om NCC. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på 55 Mdr SEK och 17 800 anställda 2017. NCC är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.