Pressmeddelanden

NCC Presstjänst: 08-585 519 00, press@ncc.se

NCC fortsätter att bygga ut Östra länken i Luleå

NCC och Luleå kommun fortsätter sitt samarbete med att bygga ut vatten- och avloppssystemet i Luleå. NCC har nu fått ett uppdrag som innebär att bolaget anlägger 1,8 km vatten- och avloppsledningar och en ny cirkulationsplats. Ordervärdet uppgår till cirka 150 MSEK.

NCC bygger 111 lägenheter åt Riksbyggen i Täby Park

NCC ska i samverkan med Riksbyggen bygga Brf Cykelverkstaden med 111 ytsmarta bostadsrätter nära både innerstad och natur i nya stadsdelen Täby Park, i nordöstra Stockholm. Ordern uppgår till cirka 160 MSEK.

NCC tecknar nytt vägserviceavtal för Mjölby

NCC har tecknat avtal med Trafikverket om underhåll och drift av de statliga vägarna i driftområde Mjölby. Avtalet uppgår till cirka 200 MSEK och löper på minst fyra år med möjlighet till förlängning.

NCC säljer kontorsprojekt för EY i Köpenhamn till Deka Immobilien

NCC säljer kontorsprojektet Flintholm II, huvudkontor till konsultföretaget EY i Köpenhamn, till tyska Deka Immobilien för cirka 460 MSEK.

Välkommen till NCC:s årsstämma 2019

Årsstämman i NCC AB äger rum på Norra Latin, Drottninggatan 71 B, Stockholm, tisdagen den 9 april 2019, kl. 16.30.

NCC bygger ut E12 och avlastar Umeå från tung trafik

NCC har tecknat kontrakt med Trafikverket om att bygga ut väg E12 som en del av den nya ringleden runt Umeå. I uppdraget ingår bland annat att bygga tio broar och anlägga sju kilometer ny väg. Ordervärdet uppgår till cirka 400 MSEK.

NCC bygger två skolor för 1 500 elever i Nacka

NCC ska tillsammans med Nacka kommun bygga Boo Gårds skola och Sigfridsborgsskolan med plats för sammanlagt 1 500 elever. Projekten ingår i det strategiska partneringsamarbete som omfattar att utveckla förskolor, skolor och idrottshallar i kommunen. Ordervärdet uppgår till cirka 520 MSEK.

NCC hyr ut närmare 16 000 kvadratmeter till statlig myndighet i Oslo och startar nytt kontorsprojekt

Norska myndigheten UDI har tecknat ett 10-årigt hyresavtal om cirka 16 000 kvadratmeter i NCC:s kontorsprojekt Valle View på Helsfyr i Oslo-området.

NCC får markanvisning i centrala Stockholm

NCC har vunnit en markanvisningstävling för utvecklingen av ett hotell i ett nytt attraktivt kvarter i Östra Hagastaden, Stockholm.

NCC bygger fundament och vägar i ny vindkraftpark i Härjedalen

NCC har fått uppdrag att till OX2 anlägga fundament och vägar till en vindkraftpark i Åndberg i Härjedalen. Med uppdraget befäster NCC sin position som en av Sveriges ledande byggare på området.

NCC bygger vårdcentral och 42 lägenheter i Norrköping

NCC har tecknat ett samverkansavtal med Hemsö om att bygga Nodhuset i Norrköping; en byggnad i tio våningar med ett flertal olika vårdinrättningar i botten samt 42 hyreslägenheter ovanpå. Ordervärdet uppgår till 200 MSEK.

NCC tecknar ramavtal med Norrvatten och inför ny hållbar teknik för ledningsrenovering

NCC tecknar ett ramavtal med Norrvatten om att förnya förbundets vattenledningar. Med ny unik teknik kan ledningsnätet renoveras med mindre miljöpåverkan. Ramavtalet löper i upp till sju år.

NCC ska förvandla kontor till nytt Hilton-hotell i Köpenhamn

ATP Ejendomme och NCC har slutit avtal om renovering och expansion av det tidigare Nordea-huvudkontoret i Köpenhamn till Hilton Copenhagen City Center. Kontraktet är värt cirka 825 MSEK.

NCC tecknar nytt vägserviceavtal i Arvidsjaur

NCC har tecknat avtal med Trafikverket om underhåll och drift av de statliga vägarna i Arvidsjaur. Avtalet uppgår till cirka 120 MSEK och löper på minst fyra år med möjlighet till förlängning.

Ett steg mot kontorsbrist och för tillväxten:

NCC byggstartar ny stadsdel i Stockholm