NCC:s blogg prisad på hållbarhetslista

NCC och bloggen Beyond Construction har utnämnts till en av Sveriges mest inspirerande organisationer för hållbarhet 2017.

Ur motiveringen:

”Via sin blogg, Beyond Construction, visar NCC tydligt att hållbarhet är en av grundpelarna i deras verksamhet. På bloggen kan du läsa om, och få insikt i drivande faktorer för hållbarhet inom byggindustrin genom informativa och personliga inlägg. Inläggen behandlar allt från hur vattensystem i städer relaterar till hållbarhet och vad byggindustrin, hållbarhet och rally har att göra med varandra.”

- Priset visar att bloggen i dag är en av NCC:s starkaste kommunikationskanaler, och den har tidigare även uppmärksammats internationellt. Beyond Construction ger oss möjlighet att visa upp de många olika delarna av NCC:s verksamhet, där hållbarhet är ett väldigt viktigt fokus, säger Ingela Jerat, Head of Digital på NCC.

Greenmatch som ligger bakom listan vill uppmärksamma aktörer som jobbar för en grönare framtid. Bland övriga företag och organisationer på årets topplista finns bland andra IBM, ABB, Solvatten och Naturskyddsföreningen.

Läs mer om tävlingen och se alla vinnarna här

Besök bloggen beyondconstruction.se här