NCC tecknar hyresavtal med Trafikverket i Järva Krog

NCC har tecknat hyresavtal med två enheter inom Trafikverket som flyttar in i nya kontorslokaler i Järva Krog, Stockholm. I den nya kvartersstaden får de ett kontor med moderna, hållbara och flexibla lokaler i ett attraktivt läge.

Två av Trafikverkets enheter, Färjerederiet respektive Trafikverksskolan, tecknar hyreskontrakt med NCC avseende kontor och konferensytor om cirka 900 kvadratmeter i den nybyggda fastigheten K11 i Järva Krog. Hyresavtalet löper över en 6-årsperiod. De flyttar in på våningsplan fem i december 2021 och får i området tillgång till ett stort serviceutbud och närhet till natur och parkområden.

– Trafikverket efterfrågar moderna och hållbara kontorslokaler i ett läge med utmärkta kommunikationslösningar, vilket K11 och Järva Krog verkligen kan erbjuda. Vi välkomnar dem till en dynamisk och inspirerande kvartersstad och ser fram emot att få dem som nya hyresgäster och grannar i området, säger Andreas Lindelöf, regionchef Stockholm, NCC Property Development.

Då båda enheterna inom Trafikverket har utbildningsverksamhet med inresande från hela Sverige har läget, goda kommunikationer samt Järva Krogs tillgänglighet varit särskilt avgörande för valet av kontor.

NCC har som mål att minimera projektens miljöpåverkan och kontorsfastigheterna certifieras enligt det internationella miljöcertifieringssystemet BREEAM till nivån Excellent.

Läs mer om Järva Krog kvartersstaden på jarvakrog.se

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Lindelöf, regionchef Stockholm NCC Property Development , 070-830 59 97
Tove Stål, presschef NCC Sverige, 076-521 61 02

NCC:s presstjänst 08-585 519 00, press@ncc.se, NCC:s Mediabank