NCC tecknar hyresavtal med restaurangaktören George Challma i Hangar 5, Bromma

NCC har ingått avtal med restaurangaktören George Challma avseende en lokal på 740 kvadratmeter i Hangar 5, beläget i Brommastaden, ett av Stockholms största utvecklingsområden.

I samband med etableringen lanserar George Challma ett nytt koncept med både restaurang och café som bidrar till kvarterets trivsel och adderar mervärde till samtliga hyresgäster. Sedan tidigare finns det ett attraktivt serviceutbud i Hangar 5 med bland annat SATS, ICA Maxi och Apoteket Hjärtat kombinerat med närheten till handelsplatsen Bromma Blocks.

Hangar 5 blir även namnet på den nya restaurangen som kommer att erbjuda klassisk svensk husmanskost och personligt utvalda rätter från Medelhavet, tillagade på klimatsmarta och närodlade råvaror. Med generösa öppettider blir restaurangen en naturlig mötesplats för hotellgäster, hyresgäster, resenärer och boende i området.

Restaurangen kombineras med en äkta kaffebar där gäster kan avnjuta en espresso, ett litet bakverk eller enklare smårätter.

– Vi etablerar vårt koncept i Hangar 5 för att vi tror på expansionen i Brommastaden. Oavsett om det är frukost, lunch, middag eller afterwork är våra gäster alltid välkomna att njuta av god mat och dryck i en härlig miljö, säger George Challma, grundare och vd för restaurangen.

Projektet Hangar 5 består av fyra självständiga fastigheter med flexibla ytor, förenade av gröna innergårdar och unika kommunikationer med direkt anslutning till Bromma Flygplats och den nya tvärbanan.

– Att kunna äta en hälsosam kost, få tillgång till träning under lunchen och ha övrig relevant service nära sin arbetsplats vet vi är ett hygienkrav hos många hyresgäster när de idag väljer sina lokaliseringar. Därför sätter vi det här erbjudandet i ett tidigt skede. Hyresgästerna ska kunna lita på att de får en härlig miljö runt sitt eget kontor, säger Andreas Lindelöf, regionchef Stockholm, NCC Property Development.

Restaurangkonceptet utvecklas i takt med projektet och väntas öppna under 2021.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Lindelöf, regionchef Sthlm, NCC Property Development, 070-830 59 97, andreas.lindelof@ncc.se

Tina Fredriksson, projektkommunikatör Hangar 5, 072-17 97 255, tina.fredriksson@ncc.se