Foto: Anders Bobert

NCC tecknar hyresavtal med NetOnNet i Hangar 5, Brommastaden

NCC har tecknat hyresavtal med NetOnNet som får ny butikslokal i Hangar 5, beläget i Brommastaden, ett av Stockholms största utvecklingsområden med kontor, handel och service. I den nya stadsdelen får de hållbara och flexibla butikslokaler i ett attraktivt läge

Hemelektronikföretaget NetOnNet har tecknat hyresavtal avseende cirka 1 700 kvadratmeter butiksyta i Hangar 5 och flyttar in i samband med Black Friday, i november i år.

– Vi ser Bromma som ett bra komplement till våra övriga Lagershoppar som ligger längre ut från stadskärnan - lokalen har en bra kombination av närhet till handel, arbetsplatser, boende och kommunal trafik. Hangar 5 passar oss perfekt och med vår nya Lagershop ger vi möjlighet till snabba leveranser med eller utan installation till kunder i Storstockholm, säger Thomas Wendel, retailchef på NetOnNet.

NCC:s projekt Hangar 5 utvecklas som ett stadskvarter med tre fastigheter med kontor, hotell, handel och samhällsservice. Projektet har ett attraktivt läge i Brommastaden, en stadsdel som successivt utvecklas till en levande och hållbar blandstad. Hangar 5 erbjuder mycket goda kommunikationer med direkt anslutning till Tvärbanans nya hållplats Bromma Blocks och i omedelbar närhet till Stockholms huvudleder.

– Våra ambitioner med Hangar 5 har genom hela processen varit att skapa ett dynamiskt och hållbart stadskvarter med ett brett serviceutbud där hyresgästerna kompletterar varandra och NetOnNet bidrar verkligen till den mixen. Vi ser fram emot att få välkomna dem hit, det är glädjande att de uppskattar vårt fokus på flexibla och klimatmedvetna lösningar, säger Andreas Lindelöf, chef NCC Property Development Stockholm.

Hangar 5 hållbarhetscertifieras enligt det internationella miljösystemet BREEAM med höga krav på låg energiförbrukning, god ventilation och minskad resursanvändning. Ett proaktivt arbetssätt och noggrann planering har därför varit avgörande genom hela byggprocessen, till exempel med avfallshantering, minimering av spill och återanvändning av krossade massor. Hangar 5 är en flexibel byggnad som över tid kan anpassas efter behov, på så sätt ökar lokalernas livslängd då de enkelt kan byggas om för nya användningsområden.

Läs mer om Hangar 5 på hangar5.se

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Lindelöf, chef NCC Property Development, Stockholm, 070-830 59 97
Amelie Winberg, presschef NCC Sverige, 070-221 13 72
NCC:s presstjänst: 08-585 519 00, press@ncc.se, NCC:s Mediabank