Hangar 5, Bromma. Foto: Anders Bobert.

NCC tecknar hyresavtal med Coromatic i Hangar 5, Bromma

NCC har tecknat hyresavtal med Coromatic om cirka 2 200 kvadratmeter kontors- och lageryta i Hangar 5 i Brommastaden, ett av Stockholms största utvecklingsområden. Här får de ett kontor med panoramautsikt och inspirerande miljö för medarbetarna.

– Vi är lite extra stolta över att få välkomna nya hyresgäster till de imponerande lokalerna i Hangar 5 med panoramautsikt över Brommastaden och Bromma flygplats. Vi arbetar fokuserat med att skapa hållbara fastigheter som erbjuder arbetsplatser där välmående står i centrum och som bidrar till kreativa möten – och det märks särskilt väl i dessa lokaler. Det här är ett kvitto på attraktiviteten i våra fastigheter och på att de uppfyller de önskemål som företag har på en modern arbetsplats, säger Andreas Lindelöf, chef NCC Property Development Stockholm.

Coromatic, som säkrar kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar 24/7, har tecknat hyresavtal avseende cirka 2 200 kvadratmeter kontors-, lager- och verkstadslokaler i Hangar 5 i Brommastaden. Inflyttning i lokalerna sker i januari 2024.

Jag är mycket nöjd med de lokaler vi ska flytta till. De gör oss väl rustade för framtiden och vi skapar en attraktiv, toppmodern och funktionell arbetsplats för våra medarbetare och för hela företagets verksamhet i Stockholmsområdet. Flytten kommer att gynna hela Coromatic och blir en utblick mot världen, säger Peter Neuberg, VD för Coromatic.

Hangar 5 utvecklas som ett stadskvarter med tre fastigheter med kontor, hotell, handel och samhällsservice. Projektet har ett attraktivt läge i Brommastaden, en stadsdel som successivt utvecklas till en levande och hållbar blandstad.

Hangar 5 har certifierats enligt det internationella miljöcertifieringssystemet BREEAM med höga krav på låg energiförbrukning, god ventilation och minskad resursanvändning. Både kontors- och hotelldelen erhåller högsta BREEAM-nivån Outstanding.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Amelie Winberg, presschef NCC Sverige, 070-221 13 72, amelie.winberg@ncc.se
Andreas Lindelöf, chef NCC Property Development Stockholm, 070-830 59 97, andreas.lindelof@ncc.se

NCC:s presstjänst: 08-585 519 00, press@ncc.se, NCC:s Mediabank