NCC på Business Arena i Stockholm

Den 21- 22 september är det dags för Business Arena i Stockholm. Under två dagar diskuteras aktuella ämnen inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn på Waterfront Congress Center. NCC finns självklart på plats.

NCC medverkar i flera olika seminarier och paneler. NCC:s vd Peter Wågström deltar bland annat i en chefspanel på ämnet ”Det behövs för att samhällsbyggandet ska gå i mål”. Gunnar Bäckström, Group Compliance Officer på NCC, ger sin syn på ”Hur står det till med mutor, skattefusk och karteller?”.

Deltar gör även Carola Lavén, affärsområdeschef på NCC Property Development, som diskuterar ”Kontorshyresmarknaden i förändring – aktuella trender” och Lena Furuhovde, marknadschef på NCC Infra Services, delar med sig av sina kunskaper kring ”Vad är det som skapar kommersiellt värde i stadsutvecklingen?”.

Besök oss i vår monter och prata om den inkluderande staden och hur vi ska bygga ihop Sverige.

Business Arena Stockholm arrangerades för första gången i Stockholm år 2001. 2015 hade evenemanget omkring 6 000 besök, över 170 medverkande partners och närmare 400 inspirerande talare. Mer information om Business Arena finns på deras hemsida.