NCC hyr ut till två nya hyresgäster i MIMO, Mölndal

NCC har tecknat avtal med två nya hyresgäster, Forever Living Products Scandinavia AB och Cosmo Consult AB om totalt cirka 735 kvadratmeter kontorsyta i MIMO. Fastigheten ligger mitt i Mölndals innerstad som erbjuder småskaliga butiker, en modern galleria och kommunikationer lätt tillgängliga utanför dörren.

– Det är fantastiskt roligt att vi tecknat ytterligare två hyresgäster till MIMO. Deras val bekräftar åter Mölndals attraktivitet där MIMO erbjuder moderna kontor med fokus på välmåendet, säger Ola Hansson, avdelningschef NCC Property Development.

Forever Living Products Scandinavia AB – är verksamma inom tillverkning och distribution av Aloe vera. Företaget har tecknat ett hyresavtal om 561 kvadratmeter på våning 15 av 18, och beräknas tillträda sina lokaler under våren 2025.

Cosmo Consult AB – expertkonsulter inom digitalisering har tecknat hyresavtal avseende 174 kvadratmeter på våning 14 av 18. Cosmo Consult AB beräknas tillträda sina lokaler under våren 2025.

MIMO omfattar cirka 38 000 kvadratmeter bruttoareayta varav 32 000 kvadratmeter är uthyrningsbar yta. Projektet består av en befintlig byggnad som renoveras samt nybyggnation av två byggnader med 18 respektive 11 våningar, som inrymmer både kontor och service. De första hyresgästerna planeras flytta in under september 2024. Fastigheten byggs för att hållbarhetscertifieras enligt BREEAM-rankingen nivå Excellent.

Andra hyresgäster som tecknat hyresavtal i MIMO den senaste tiden är bland annat Kappahl, Hertz och Absfront. Axfood, SATS och Mindpark är sedan tidigare klara hyresgäster och kommer att bidra till husets höga nivå av service. Husen byggs för att hållbarhetscertifieras enligt BREEAM-rankingen nivå Excellent.

MIMO är utvecklat enligt NCC:s MåBra-metod genom vilken man adderar värde till en fastighet baserat på dess unika förutsättningar. Det innebär bland annat att belysning, material, färg, sociala utrymmen och andra delar av arbetsupplevelsen har utvärderats och anpassats för att människorna som kommer att vistas i huset ska trivas och må så bra som möjligt. I huset kommer det också finnas en träningsanläggning och hälsosamma matalternativ för att ytterligare stärka kontorets betydelse för medarbetarna.

Läs mer om MIMO: MIMO i Mölndal - MåBraKontor 2.0 (mimomolndal.se)