NCC bygger bilhall för exklusiva sportbilar i Norrköping

NCC bygger ny bilhall för PlatinumCars i Norrköping. Efter utbyggnaden kommer anläggningen utmed E4:an vid Norrköping att vara ett av Europas största sportbilcenter.

- Vår försäljning ökar stadigt varje år och vi är redan trångbodda i vår anläggning som stod klar för tre år sedan. För att kunna erbjuda våra kunder ett större utbud och bättre service bygger vi nu ut den i samverkan med NCC, som också byggde vår nuvarande bilhall. Efter utbyggnaden kommer PlatinumCars att vara ett av Europas största sportbilcenter, det känns fantastiskt, säger Sigge Bilajbegovic, VD PlatinumCars.

Den utbyggda anläggningen kommer att ha en utställningshall med plats för 200 bilar, avancerad utrustning för tuning, styling och rekonditionering samt garage för vinterförvaring. Den totala ytan blir 11 000 kvadratmeter.

- NCC har lång erfarenhet av att genomföra projekt i samverkan med projektets bästa i fokus för alla parter och vi är glada över att fått förtroendet att fortsätta utveckla anläggningen tillsammans med Huthe Fastigheter och PlatinumCars, säger Marcus Sandlund, affärschef NCC Building.

Utbyggnaden startar under hösten och byggtiden beräknas till ca ett år.

Kontakt: Marcus Sandlund, affC NCC Building, 0700-88 73 75.

Välkommen att närvara vid första spadtaget

Torsdagen den 2 november 2017 klockan 14.00 kommer ett spadtag att tas för att fira uppstarten av projektet. Spadtaget tas av Sigge Bilajbegovic,VD PlatinumCars. Vill du vara med under detta tillfälle så anmäl dig till maria.olsson@ncc.se