Grand Fitness etablerar sig i NCC:s projekt Brick Studios i Göteborg

Grand Fitness tecknar hyresavtal i Brick Studios på Masthuggskajen i Göteborg. Grand Fitness anläggning kommer att omfatta drygt 900 kvadratmeter med entré i gatuplan. Träningsanläggningen kommer att öppna i samband med att huset står klart i slutet av 2022.

Grand Fitness är en del av Nordic Wellness och är bolagets så kallade boutique-gym, ett koncept som levererar en helhetsupplevelse till kunden där både träningen och miljön håller högsta kvalitet.

– Att vi får Grand Fitness som hyresgäst i Brick Studios är oerhört glädjande. Träning och hälsa är den service som dagens kontorshyresgäster rankar allra högst så för oss är det självklart att i möjligaste mån erbjuda detta i de fastigheter vi utvecklar. På Masthuggskajen arbetar vi aktivt i konsortiet med att skapa förutsättningar för ett aktivt gatuliv genom satsningen ”Levande gatuplan”. Verksamheter som gym och träningsanläggningar bidrar i allra högsta grad till ett aktivt gatuliv, säger Johanna Hult-Rentsch, regionchef på NCC Property Development.

GrandFitness