Följ med när Felix Herngren stör NCC:s ingenjör Ida

Vad gör du dagen innan nyårsafton? Snittar och snacks? Snyggdukar och fryser in iskuber? Det finns det inte tid till – bänka dig istället framför TV:n och se hur det gick till när Felix Herngren störde NCC:s ingenjör Ida på hennes arbetsplats i Fittja, Stockholm. 

Följ med på ett hissnande uppdrag när Felix Herngren stör Ida och NCC i programserien ”Felix stör en ingenjör”. Felix följer med Ida de Neergaard Ländin, NCC:s projektchef på Avd. Hus i Stockholm till hennes arbetsplats i Fittja. TV-programmet sänds i TV 4 kl. 19.30 den 30 december, dagen innan nyårsafton.

TV-programmet Felix stör en ingenjör bottnar i Felix Herngrens brinnande intresse för ingenjörsyrket. Han säger i en intervju att han tycker att NCC är inne på rätt linje och syftar till NCC:s hållbara renovering av miljonprogrammet i Fittja. Han tycker att det är en sund inställning att bevara det som fortfarande fungerar, vilket är kostnadseffektivt utifrån de boendes plånbok, samt att miljön är enormt viktig att värna om. Alla projekt som tar det på allvar anser han är värda att uppmärksammas.

Fittja People´s Palace är en del av NCC:s helhetskoncept Hållbar renovering och har tagits fram av NCC i samverkan med arkitektkontoret Spridd. Fittja People´s Palace är särskilt framtaget för renovering av miljonprogramshus och respekterar de boendes intressen, samtidigt som det ger enkla och funktionella lösningar på renoveringsbehovet. Konceptet är ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbart.

Film och intervju med Ida

Se filmen och läs artikeln om hur Ida tar ingenjörsyrket och Hållbar renovering till ”nya höjder”. Se även trailern för avsnittet ”Ensam i orten”.

NCC på Facebook

Om du inte redan följer NCC på Facebook är det hög tid att börja. Ta del av Facebook-eventet Felix stör en ingenjör så blir du påmind om att se programmet när det sänds. 

felix-stor-en-ingengor_ncc32674