Fastigheten K12 till vänster och K11 till höger, fotograf Joakim Kröger NCC

Dagligvarubolaget Haugen-Gruppen tecknar hyresavtal i Järva Krog

Dagligvarubolaget Haugen-Gruppen har tecknat hyreskontrakt på cirka 400 kvadratmeter för sitt svenska huvudkontor i fastigheten K11 i Järva Krog, Solna.

Haugen-Gruppen är en av Nordens starkaste distributörer av dagligvaror som marknadsför och säljer egna och internationellt välkända och starka varumärken så som till exempel Twinings te, Green Giant och Caj P. Tack vare sitt nya kontor kommer de närmare både kunder och leverantörer.

– Vi behöver komma närmare vår affär och genom att etablera oss i Järva Krog får vi närhet till våra viktigaste kunder så som t ex Ica, Axfood och Coop som alla sitter inom 10 minuters bilfärd från kontoret. Vi kommer även närmare Arlanda för våra mer långväga kunder och gäster. Järva Krog har ett optimalt läge för vår verksamhet och vi kunde inte hittat en bättre plats, säger Robert Kastell, vd Haugen-Gruppen.

Haugen-Gruppen flyttar in i sina nya lokaler på plan tre i K11 i augusti 2020. Detta plan kommer de dela med Hewlett Packard Enterprise samt en trevlig liten trädgård. Sedan tidigare har även Boon Edam Sweden AB samt de två restaurangerna Nootch och Roots & Soil etablerat sig i fastigheten K11 som färdigställs under våren.