Nyheter

NCC Presstjänst: 08-585 519 00, press@ncc.se

Dagligvarubolaget Haugen-Gruppen tecknar hyresavtal i Järva Krog

Dagligvarubolaget Haugen-Gruppen har tecknat hyreskontrakt på cirka 400 kvadratmeter för sitt svenska huvudkontor i fastigheten K11 i Järva Krog, Solna.

Byggstart för förskola tre av fem i Halmstad

I dagarna är det byggstart för Galgberget, som är den tredje av totalt fem förskolor som NCC bygger i strategisk partnering med Halmstads kommun. Två förskolor är färdigbyggda, i höst börjar den fjärde byggas och den femte är i planeringsstadiet. Sammanlagt skapas mer än 700 nya förskoleplatser samt 28 ”nattis”-platser i kommunen.

NCC vinner pris för säker arbetsmiljö

Nu står det klart att projektet Ångströmlaboratoriet etapp 4 vinner Håll Nollans arbetsmiljöpris 2020. Där skapar NCC, tillsammans med Akademiska Hus, lokaler för en modern och kreativ utbildnings- och forskningsmiljö, där arbetsmiljöarbetet är en integrerad del genom hela byggprocessen.

Startskott med pyroteknik för Lugnets nya badhus

Ett startskott följt av raketer och ett vattenfall skapat med pyroteknik blev den symboliska byggstarten för det nya badhuset på Lugnets idrottsområde i Falun.

NCC finalist till Håll Nollans arbetsmiljöpris

Med projektet Ångströmslaboratoriet etapp 4 har NCC tillsammans med Akademiska Hus utsetts till en av tre finalister till Håll Nollans arbetsmiljöpris 2020.