Pressmeddelanden

NCC Presstjänst: 08-585 519 00, press@ncc.se

Inbjudan till presentation av NCC:s delårsrapport för januari-september och det tredje kvartalet 2020

NCC:s delårsrapport för januari-september kommer att offentliggöras på fredag den 6 november. Rapporten kommer att skickas ut och vara tillgänglig på NCC:s hemsida ncc.se/ir omkring klockan 07.10.

NCC lanserar CPOT – en digital tjänst för reparationer av vägskador

NCC:s nya digitala tjänst CPOT gör det snabbt, smidigt och enkelt att beställa reparation av vägskador och potthål. Tjänsten som nu lanseras i hela Norden bidrar till att öka säkerheten på vägarna och hålla dem i gott skick.

NCC tecknar hyresavtal med Mannheimer Swartling i Våghuset Göteborg

NCC har tecknat hyresavtal med Mannheimer Swartling i Våghuset på Masthuggskajen i Göteborg. På de tre översta våningarna, totalt cirka 3 000 kvadratmeter, får advokatfirman moderna och flexibla arbetsplatser och milsvid utsikt över Göteborg.

Kallelse till extra bolagsstämma i NCC AB

Aktieägarna i NCC AB (”Bolaget”) kallas härmed till extra bolagsstämma den 12 november 2020.

NCC bygger parkeringshuset Neptunus i Linköping

NCC har fått i uppdrag av fastighetsbolaget Sankt Kors att bygga ett parkeringshus i centrala Linköping. Ordervärdet uppgår till cirka 150 MSEK.

NCC bygger och renoverar hyresrätter i Ale, norr om Göteborg

NCC ska på uppdrag av Alebyggen bygga och renovera hyresrätter i Nol, Ale kommun, norr om Göteborg. Projektet är det tredje och fjärde inom ramen för parternas strategiska partneringsamarbete. Ordervärdet uppgår till cirka 85 MSEK.

NCC bygger kontor och lägenheter i centrala Skellefteå

NCC ska på uppdrag av Nordvestor Fastigheter bygga två fastigheter i centrala Skellefteå. Ett med kontor i fyra plan och ett bostadshus med 23 hyresrätter. Uppdraget är en totalentreprenad och ordervärdet uppgår till cirka 145 MSEK.

NCC totalrenoverar 54 hyresrätter i Landskrona

På uppdrag av Landskronahem ska NCC renovera och bygga om ett flerfamiljshus med 54 hyresrätter i Karlslundsområdet i Landskrona. Uppdraget har ett ordervärde på drygt 70 MSEK.