NCC på pallplats när företags webbsajter rankas

När Comprend redovisar resultatet från sin årliga rankning av företags webbplatser presterar NCC i topp. I byggbranschens index för Europa kommer NCC på första plats och bland de 110 svenska företagen som granskas kommer vi på plats 3!

Det är webbsajterna hos Sveriges 110 största bolag som har rankats efter ett antal kriterier som sedan sammanställs till en genomsnittlig totalpoäng.  NCC har för tredje året i rad klättrat uppåt på resultatlistan och är i år bland de högst presenterande sajterna i undersökningen. För två år sedan låg NCC på en 12 plats medan företaget 2021 kom precis utanför prispallen och kom på en fjärde plats. I år fick vi dock kliva upp på prispallen!

NCC är nya på prispallen och har klättrat från fjärde till tredje plats. NCC erbjuder en informativ mediasektion med användbar information som journalister letar efter. De presenterar även detaljerad information om finansiell rapportering, bland annat en online-sammanfattning av årsredovisningen.
Comprend
Comprend topp 10
Digital kommunikation utvecklas hela tiden och jag ser resultatet som ett tecken på att vi ständigt utvecklas och förbättrar både våra tekniska lösningar och innehållet på vår webbsajt. Jag är jätteglad över denna fina placering.
Ingela Jerat, Head of Digital NCC