Sista ansökningsdag: 2024-06-09 - Borås

Beläggningsarbetare till Area Special syd

Ansök här

Nu utökar vi vårt team och vi söker därför en ny duktig maskinist till vår beläggningsverksamhet.
Vårt affärsområde Area special arbetar med större asfaltsbeläggningar i hela södra Sverige, med Trafikverket och övriga infrastrukturprojekt som beställare. Vi ser mycket goda framtidsutsikter med många spännande asfaltsprojekt. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Då tycker vi du ska söka jobbet som maskinist. 

Rollen som maskinist

Som maskinist inom beläggning arbetar du ute på fältet, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. I rollen som maskinist kommer du att köra vår självklistrande läggare. Du kommer tillhör ett team med kunniga kollegor och vår verksamhet är säsongsbetonad vilket innebär att arbete utförs i huvudsak under april till december månad.  

Din profil 

Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Vi har som krav att du som söker har praktisk erfarenhet av att arbeta med asfalt och meriterande för tjänsten är erfarenhet av infra-beläggningar och maskinvana.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som vill bli en i teamet. Att du vill bidra till god laganda och samarbete. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar. Vi ser även att du har en bra kommunikativ förmåga och vi söker dig som är ansvarsfull.

Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.

Ytterligare information 

B-körkort är ett krav. BE- eller C körkort är meriterande. Tjänsten avser en tillsvidare säsongsanställning och provanställning tillämpas. I tjänsten ingår det övernattning i veckorna på annan ort. Vi ser gärna att du som söker geografiskt bor i trakterna runt Skaraborg, Borås eller Göteborg för att underlätta logistiken med övriga kollegor i arbetsgruppen. Arbetsområdet sträcker sig över hela södra Sverige.

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroller samt alkohol- och drogkontroll på våra slutkandidater.

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Niklas Nydén, Operation Manager, tfn 070-294 59 83.  

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2024-05-26.

Vi erbjuder 

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.
Läs mer om våra förmåner  Förmåner | NCC

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

 

 

 


Ansök här

Kontaktpersoner: