Sista ansökningsdag: 2024-06-30 - Uddevalla

Processoperatör Uddevalla Stenmaterial

Ansök här

Stenmaterial i Uddevalla söker Processoperatör

Processoperatör med kompetens för att köra hjullastare
Vi söker nu en Processmaskinist till vår krossanläggning i Uddevalla. I din roll skall sköta krossningen från berg till stenmaterial.

Rollen som Processoperatör -Lastmaskinist
Arbetsuppgifterna kommer du sköta vår krossning av stenmaterialet på vår anläggning i Glimmingen utanför Uddevalla. Utöver detta kommer du även att få köra material med hjullastare, från kross till våra olika upplag samt hjälpa till med kundlastning. Du skall även kunna utföra mindre reparations- och underhållsarbeten. I praktiken innebär det att du skall se till att anläggningen producerar rätt produkter så effektivt som möjligt tillsammans med övriga medarbetare. Till din hjälp har du erfarna medarbetare samt underentreprenörer.

Din profil
Ett måste är att du innehar behörighet B-Körkort samt att du har erfarenhet inom krossverksamheten. Meriterande krav är MMA-Svetsning och erfarenhet inom underhåll på anläggning. Vi behöver även att du kan framföra hjullastare, men om du skulle sakna behörig går detta att lösa i efterhand. Vi strävar efter mångfald på våra arbetsplatser och ser gärna kvinnliga sökande. Vi söker dig som har hög arbetskapacitet, är ordningsam och har god samarbetsförmåga samt är självgående. Det är viktigt att du är öppen för att utföra en variation av förekommande arbetsuppgifter och positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning.
Provanställning tillämpas, och placeringsort är Uddevalla/Glimmingen.
Arbetstiderna är från måndag till fredag mellan kl. 7:00 – 16:00.
Du behärskar svenska, i tal och skrift.
Vintertid har vi ansvar för plogning och halkbekämpning inom vårt område, då kan arbetstiderna bli något annorlunda, ofta tidigare på morgonen.
Kan även förekomma arbete i våra övriga täkter i området.
I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroller på våra slutkandidater. 

NCC erbjuder
Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Kontakt och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Supervisor Johan Sjöberg 0700-80 99 21
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vid intresse skicka vänligen in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 2024-06-30
Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om NCC 
NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden. Som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar NCC till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort. Verksamheten omfattar bygg- och infrastrukturprojekt, produktion av asfalt och stenmaterial samt kommersiell fastighetsutveckling. 2023 omsatte NCC ca 57 miljarder SEK och hade 12 200 anställda. NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.  

 

 


Ansök här

Kontaktpersoner: