Sista ansökningsdag: 2024-05-26 -

Arbetsledare, NCC Building, Uppsala

Ansök här

Vi vill nu förstärka vår avdelning med ytterligare en Arbetsledare, som kan vara verksam i projekt inom Uppsala Län. Inom den här geografin har vi just nu projekt från Upplands-Bro i söder till Uppsala i norr. I rollen som Arbetsledare hos oss på NCC har du en viktig och central roll i att skapa en god planering, framdrift och ett gott samarbete i våra projekt. Hos oss blir du en del av en organisation med goda utvecklingsmöjligheter och mycket samlad kompetens.

Vill du fortsätta att växa med oss på NCC och blir en del av våra spännande projekt?

Rollen som Arbetsledare

Som arbetsledare ansvarar du för att planera, leda och följa upp arbetet i projektet inom dina tilldelade ansvarsområden. En viktig del i detta är att vara delaktig vid upprättande och uppföljning av tidplaner, val av produktionsmetod och framtagning av arbetsberedningar, för att skapa bästa möjliga förutsättningar för god arbetsmiljö, framdrift och ekonomi i projektet. Du arbetar tätt tillsammans med platschef men har också ett team med yrkesmedarbetare och specialister till din hjälp.

I rollen som arbetsledare får du stor nytta av dina ledaregenskaper då du både leder underentreprenörer och yrkesmedarbetare i din vardag. Ett av dina viktigaste uppdrag består av att involvera, engagera och coacha teamet i projektet för att vi ska nyttja vår kompetens på bästa möjliga sätt och nå ett gott slutresultat i projektet.

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god och säker arbetsmiljö, så för att trivas hos oss ser vi att detta är naturliga ledord även för dig.

Om Avdelning Building Uppsala, Gävle/Dala

Avdelning Uppsala, Gävle/Dala är en stark aktör på marknaden när det kommer till stora, komplexa byggprojekt. Hos oss får du en varierad vardag då vi inom vår geografi har en bred variation av byggprojekt, med allt från bostäder och kontor till skolor, badhus och sjukhus åt såväl privata som offentliga kunder. Idag arbetar vi bl.a. med att bygga Nya Sundbornskolan utanför Falun, Hus 60 på Gävle sjukhus, Luthagen strand i Uppsala och Fasanstigen i Upplands-bro.  

Vi är lokala och ger stora mandat till respektive region, samtidigt har vi en stor nationell organisation i ryggen där vi drar nytta av varandras kunskaper och expertis. Det är en trygghet att veta att mycket samlad kompetens finns nära till hands.

Din profil som Arbetsledare 

För att lyckas i rollen som arbetsledare är det en stor fördel att du är positiv, nyfiken, strukturerad och har en god kommunikationsförmåga. Du motiveras av ledarrollen och har förmågan att få med dig medarbetare och underentreprenörer på ett effektivt sätt mot gemensamma mål. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga och nyfikenhet kring att utvecklas.

Har du tidigare erfarenhet från en arbetsledande roll i stora- eller medelstora projekt är detta meriterande. Vi ser mycket positivt på om du har en byggteknisk utbildning eller motsvarande och är trygg i att använda digitala verktyg och system i din arbetsvardag.

Vidare trivs du i en ansvarstagande roll och har förmågan att prioritera och planera för att nå uppsatta mål. Du arbetar aktivt för att säkerställa ett effektivt samarbete och har lätt för att bygga och bibehålla goda relationer, med såväl kollegor som underentreprenörer. För dig är det inspirerande att vara med och utveckla såväl teamet som vår verksamhet.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och ditt arbetsområde blir Uppsala Län, där vi har vårt avdelningskontor i Uppsala. Vi tillämpar provavställning. Som Arbetsledare rapporterar du till Projektchef. B-körkort är ett krav för tjänsten.

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater

NCC erbjuder 

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Vi är ett värderingsstyrt bolag som fokuserar mycket på vår kultur. Vi vill inte bara leverera fina projekt med god lönsamhet, utan det är också viktigt hur vi gör det. Att vidareutveckla våra medarbetare är en självklarhet för oss. Det är några av anledningarna till att våra medarbetare trivs och stannar för att fortsätta växa med oss.

Vi har kollektivavtal för alla medarbetare och erbjuder, utöver detta, dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner såsom försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Ansökan 

Vill du bli en del av våra spännande projekt och fortsätta utvecklas som Arbetsledare? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, antingen genom att du registrerar ditt CV eller LinkedInprofil. Sista ansökningsdag är 2024-05-26, men urval kan komma att ske löpande.

Har du ytterligare frågor om tjänsten når du Roger Barkman, Produktionschef, på 070-376 27 50. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Maria Sandström, HR Partner, på maria.sandstrom1@ncc.se eller 079-072 86 59.

Vi ser fram emot din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor 

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.


Ansök här

Kontaktpersoner: