Sista ansökningsdag: 2024-05-15 - Alla

Maskinbesättning till eldriven borrigg

Ansök här

Älskar du stora maskiner och har du erfarenhet inom grundläggningsborrning? Hercules grundläggning söker nu ett team till vårt senaste tillskott i maskinparken, Liebherr LRH200 Unplugged.

Hercules är en del av NCC Infrastructure och är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag där vi hjälper våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar. Läs mer om Hercules på vår hemsida: www.hercules.se

Maskin & Projekt

Liebherr LRH200 Unplugged är Hercules första elektriska borrigg och markerar ett stort steg framåt i elektrifieringen av vår maskinpark. Med modern teknologi och avancerade system är denna maskin med en respektingivande vikt på drygt 85t och en inresningslängd om 24m redo att möta dagens och morgondagens utmaningar inom mark- och grundläggningsbranschen.

Under ditt första år som en del av vårt team kommer du att vara stationerad på projekt Skandiaporten i Göteborg. Främst kommer dina arbeten i detta projekt att omfattas av installation RD-Wall med en rad tekniska utmaningar. Läs mer om Skandiaprojekten här: NCC förstärker Skandiahamnen i Göteborg. Efter denna period bör du vara beredd på att arbeta i hela Sverige, med bas i region Syd.

Din profil

Vi söker dig med flerårig erfarenhet inom grundläggningsborrning. Erfarenhet av grovhålsborrning är meriterande. Förarbevis för grävmaskin är ett krav, yrkesbevis för pålkran är meriterande. Eftersom vår borravdelning expanderar, ser vi positivt på att du är en lagspelare och har ett intresse av att tillsammans med kollegor utveckla produktionsteknik och metoder inom borrning. Du innehar B-körkort och servicebil ingår per maskinbesättning.

Vi värderar dina personliga egenskaper och mindset högt då vi tror på att ha rätt person på rätt plats. Stresstålighet och förmåga att hantera förändrade förutsättningar på ett lugnt och metodiskt sätt utan att tumma på säkerheten är grundstenar i våra värderingar och en förutsättning för att vara en del av vårt team.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Respekt och Tillit.

Vi erbjuder

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. Vi har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Antar du utmaningen?

Ytterligare information

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
  • B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
  • Servicebil ingår.
  • Start omgående eller enligt överenskommelse.
  • Tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med vår säkerhetskultur.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Martin Fjellman, Produktionschef 076-5216836 eller Zimon Gustafsson, Borransvarig i Region Syd 073-5820736. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!


Ansök här

Kontaktpersoner: