Sista ansökningsdag: 2024-05-17 - Umeå

Senior projektinköpare Civil North

Ansök här

 

Senior projektinköpare med inriktning på Vattenkraft/Anläggning

Spännande uppdrag väntar oss då marknaden inom anläggning och vattenkraft växer. Som projektinköpare arbetar du framför allt med komplexa inköp till våra projekt. Du skapar nära affärsrelationer med entreprenörer/leverantörer så att du kan förhandla fram och göra goda affärer.

Rollen som Projektinköpare

Du driver projektets inköpsfrågor genom anbud, projektering och produktion vilket innebär att du ansvarar för förfrågningar, anbudsutvärderingar, förhandlingar, tecknande av avtal samt uppföljningar. Dina inköp och affärsetik har stor påverkan på projektets resultat så ditt arbete är av stor vikt för såväl NCC som våra kunder.

I nära samarbete med bland annat anbudsingenjör, projektchef, platschef, arbetsledare och projekteringsledare driver du flera projekt parallellt och köper in allt ifrån material till underentreprenörer. 

Som stöd finns förutom dina kollegor i den lokala inköpsgruppen även kategoriinköp, internationella inköp & lead buyers. Dessutom finns ett stort internt nätverk med experter inom bland annat juridik, miljö och energi. NCC har dessutom ett av branschens bäst utvecklade inköpssystem i form av vår inköpsportal som är ett fantastiskt verktyg i projektinköparens vardag.

Du rapporterar till gruppchefen för avdelningens inköpsorganisation som idag har ett team av tio inköpare vilka utgår från olika orter i norra Sverige och Värmland Teamet har kontinuerliga möten och kommunikation för att dela med sig av sin erfarenhet och kunskap.

Om Avdelning Civil North

Avdelning Civil North har ca 450 anställda och verkar inom mark och anläggning från design och konstruktion till produktion och underhåll inom infrastruktur, anläggningsarbeten och service inom bland annat mark- och VA-arbeten. Vår verksamhet sträcker sig från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Även Värmland igår i avdelningen.

Din Profil som Projektinköpare

Idag arbetar du förmodligen som inköpare inom byggbranschen alternativt är du platschef, projektchef, anbuds-, entreprenad- eller projektingenjör. Vi är även öppna för att du arbetar som inköpare i en annan bransch. Du har goda kunskaper i ekonomi och om du kommer från branschen även entreprenadjuridik.

Du har ansvarat för större och förmodligen mer komplexa inköp eller så har du drivit motsvarande projekt ute i produktion och förstår hela värdekedjan från anbudsskede, produktion och slutligen överlämnandet till kund.

Du är en van förhandlare som förstår värdet av att båda parter ska vinna på affären. Nyfikenhet och att vara lösningsfokuserad leder dig oftast till ett bra resultat och därmed goda affärer.

Merparten av ditt arbete genomför du i samråd med dina kollegor men trivs även med att arbeta självständigt när så krävs. För att bli en del av oss vill vi att du kan ställa upp på våra värderingar och förstår vikten av att arbeta med inkludering och mångfald i organisationen.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

NCC erbjuder

NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra så därför erbjuder vi dig ett stort utbud av personalförmåner och interna utbildningar. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare vilket ger dig en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder även försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, förskottssemester samt lunchförmån. Ytterligare erbjudanden och rabatter hittar du via vår förmånsportal Benify.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad vid vårt kontor i antingen Östersund eller Umeå. B-körkort är ett krav då en del resor inom avdelningen förekommer även om tjänsten främst utgår från det lokala kontoret. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Kontakta gärna inköpschef Peter Andersson på 070-796 95 71 alt HR Specialist Monica Klersén på
070 - 653 90 49. Registrera din ansökan med CV så snart som möjligt, då vi går igenom ansökningarna löpnade, dock senast den 17 maj 2024.

Välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 

 


Ansök här

Kontaktpersoner:

Monica Klersén
HR Specialist Rekrytering
070-653 90 49