Sista ansökningsdag: 2024-05-23 - Östersund

Projektchef Mark Jämtland

Ansök här

Trivs du med att leda en grupp medarbetare och dessutom ha en mer övergripande roll över projekt? Ta då chansen att bli vår nya projektchef för markverksamheten i Östersund med omnejd!  

Region Civil SE North bygger och renoverar infrastruktur. Arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion och underhåll inom infrastruktur, anläggningsarbeten och service inom mark- och VA-arbeten mm. Regionen omsätter ca 2 miljarder kronor och vi är ca 450 medarbetare. Vi är uppdelade i nio produktionsområden där du kommer att tillhöra produktions-område Vattenkraft  Mitt – Mark och Anläggning Jämtland.

Rollen som Projektchef
Som Projektchef för vår markverksamhet i Jämtland ansvarar du för både större och mindre projekt så som VA, vägar, gator, broar och markarbeten för bostadsområden. Du har ett övergripande ekonomiskt ansvar för projekten och personalansvar för både yrkesmedarbetare och tjänstemän.  

Ditt uppdrag är att genomföra erhållna projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar enligt vårt kontrakt med kunden. Du är med i ett tidigt skede, sköter kundkontakter och ansvarar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. I din roll driver och leder du produktionsprocessen tillsammans med övriga medarbetare i projektet. Du ansvarar för att produktionen genomförs i överensstämmelse med NCC:s värderingar, policys, lagar och avtal. Att säkerställa att vi på våra arbetsplatser arbetar på ett säkert sätt är en av de viktigaste uppgifterna du har och som du prioriterar högt.

Du rapporterar till Simon Lans som är produktionschef för Vattenkraft Mitt där Mark Jämtland ingår.

Din profil
Du har flerårig erfarenhet från byggproduktion inom antingen mark, anläggning, betong, vägbyggnad eller från beställarsidan. I grunden har du en byggteknisk utbildning och goda kunskaper i entreprenadjuridik.

Då du har ett övergripande ansvaret för både projektens ekonomi och personal behöver du även ha mycket goda kunskaper om hela produktionsprocessen vilket innefattar planering, produktionskalkyler, riskbedömningar, ekonomisk uppföljning, olika produktionsmetoder samt erfarenhet av ledarskap.

Du har lätt för att bygga relationer till dina medarbetare och förstår vikten av att skapa team som fungerar tillsammans.

En av dina drivkrafter är att göra bra affärer och därför förstår du betydelsen av att bygga nära kundrelationer så att ni tillsammans skapar bra projekt. Vi tror också att du har förmågan att behålla lugnet i stressade situationer och att du vågar fatta beslut under press.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Placering är på vårt kontor i Östersund.  
B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav.  

Kontakt och ansökan
Kontakta gärna Produktionschef Simon Lans 072-211 69 93 för ytterligare information. Registrera din ansökan med ditt CV redan idag!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.


Ansök här

Kontaktpersoner: