Sista ansökningsdag: 2024-05-31 - Falun

Processmaskinist till NCC Falun Asfaltsverk

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Rollen som Processmaskinist

I rollen som processmaskinist ansvarar du tillsammans med dina kollegor för tillverkningen av asfalt och den dagliga driften av asfaltfabriken. Detta innebär att du också på daglig basis hanterar provtagning, kvalitetsuppföljning på både ingående material och färdig asfaltsmassa.  Du ansvarar även för beställning av bitumen och pellets mm. Hjullastarkörning och reparations- och underhållsarbete förekommer dagligen.

 

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från asfaltfabrik eller betongfabrik.  För att klara av arbetet så måste du ha viss datavana och behärska svenska och engelska i tal och skrift.  Meriterande för tjänsten är att du har förarbevis för hjullastare, svets- och reparatörskunskaper. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, plikttrogen, självständig och initiativtagande. Du förstår vikten av att skapa goda relationer både internt som externt. Du är flexibel och i viss mån stresstålig. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Övertid och oregelbundna arbetstider förekommer.  Provanställning kommer att tillämpas. Placering i Falun, visst arbete i Mora kan förekomma B-körkort är ett krav. Inför anställning tillämpar vi bakgrundskontroller. 

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Läs mer om NCCs förmåner: Länk i annons (https://www.ncc.se/formaner) Länk till Karriär och utveckling ncc.se/karriar (https://www.ncc.se/karriar/)

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Operation Manager Tobias Eklund 070- 269 10 01. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vid intresse skicka vänligen in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 2024-05-31.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.


Ansök här

Kontaktpersoner: