Sista ansökningsdag: 2024-05-15 - Alla

Maskinbesättning till Q-matec 4530XLR

Ansök här

Är du en skicklig och erfaren grundläggningsborrare som letar efter nästa spännande utmaning? Då kan det här vara jobbet för dig! Hercules grundläggning söker nu ett team till vårt senaste tillskott i maskinparken, Q-matec 4530XLR.

Hercules är en del av NCC Infrastructure och är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag där vi hjälper våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar. Läs mer om Hercules på vår hemsida: www.hercules.se

Maskin & Projekt

Vill du vara en del av Sveriges skönaste grundläggningsgäng och samtidigt vara en del i vår expansion av Hercules borravdelning i Region Syd?

Hercules region syd expanderar sin borravdelning med ytterligare en Q-matec 4530XLR. Med sina drygt 60 t och 13 m inresningslängd är Q-matec 4530XLR en mångsidig klippa i sitt utförande. Under din första tid som en del av vårt team kommer du att vara stationerad på projekt Skandiaporten i Göteborg. Läs mer om Skandiaprojekten här: NCC förstärker Skandiahamnen i Göteborg. Efter denna period bör du vara beredd på att arbeta i hela Sverige, med bas i region Syd.

Din profil

Vi söker pålitlig och erfaren grundläggningsborrare med focus på arbetsmiljö och noggrannhet för att ansluta till vårt team. Som grundläggningsborrare kommer du att vara ansvarig för att utföra borrningsoperationer för att förbereda marken för olika byggprojekt, inklusive konstruktion av hus, vägar, broar och andra infrastrukturanläggningar.

Vi ser gärna att har flerårig erfarenhet inom grundläggningsborrning. Erfarenhet av grovhålsborrning är meriterande. Förarbevis för grävmaskin är ett krav. Eftersom vår borravdelning expanderar, ser vi positivt på att du är en lagspelare och har ett intresse av att tillsammans med kollegor utveckla produktionsteknik och metoder inom borrning.

Vi värderar dina personliga egenskaper och mindset högt då vi tror på att ha rätt person på rätt plats. Stresstålighet och förmåga att hantera förändrade förutsättningar på ett lugnt och metodiskt sätt utan att tumma på säkerheten är grundstenar i våra värderingar och en förutsättning för att vara en del av vårt team.

Vi erbjuder

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. Vi har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Antar du utmaningen?

Ytterligare information

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
  • B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
  • Servicebil ingår.
  • Start omgående eller enligt överenskommelse.
  • Tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med vår säkerhetskultur.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Martin Fjellman, Produktionschef 076-5216836 eller Zimon Gustafsson, Borransvarig i Region Syd 073-5820736. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!


Ansök här

Kontaktpersoner: