NCC i sociala medier

Nyfiken på vad som händer hos oss på NCC? Följ oss på sociala medier via länkarna nedan.

Läs de senaste inläggen på NCC:s blogg

Värdefull erfarenhet att ha varit i olika roller

Hej! Några månader (och en skön semester) har gått sedan mitt förra inlägg. Då befann jag mig på kontoret i Helsingborg hos inköpsgruppen och hade fullt upp med att skicka förfrågningar och ta in offerter till olika projekt.

10 åtgärder för en hållbar renovering av miljonprogrammet

NCC har under lång tid arbetat nära och i samarbete med många av Sveriges kommuner och fastighetsbolag för att rusta upp det befintliga beståndet. Under detta arbete har vi på nära håll sett många av de stora utmaningar som finns, och vi kan konstatera att upprustningen av miljonprogrammet är en av de stora samhällsutmaningar som […] Inlägget 10 åtgärder för en hållbar renovering av miljonprogrammet dök först upp på NCC:s blogg.

“Roligast med mitt jobb är att få träffa mitt team i vardagen och se hur vi utvecklas, presterar, fungerar och har kul på jobbet”

Berätta om ditt arbete | Hur är det egentligen att jobba på NCC? Vad gör medarbetare i olika roller? Vilka problem brottas de med i sin vardag och vilka verktyg har de för att lösa sina uppgifter? Vad driver dem och gör dem glada på arbetstid? Hur känner de för sitt team och för NCC […] Inlägget “Roligast med mitt jobb är att få träffa mitt team i vardagen och se hur vi utvecklas, presterar, fungerar och har kul på jobbet” dök först upp på NCC:s blogg.

Projekt kommer, projekt går, eftermarknad den består

Under en månad i augusti fick jag se mer av Göteborg och dess omnejd än jag gjort på de sex år jag bott här. Detta tack vare min rotation på vår eftermarknadsavdelning som har hand om garantin för de projekt NCC byggt här i väst.

Sommaren tycks kort… men Hösten bådar gott!

Hallå där igen! Hoppas ni alla har haft en härlig semester och hunnit ladda på batterierna inför hösten. Efter att ha cirkulerat runt inom Strategi- och Finansavdelningen vid Building Nordics är jag nu stationerad vid finansfunktionen på koncernnivå.

Bild på Karin Holmertz, Social Media Manager, NCC Group.
Karin Holmertz

Social Media Manager, NCC Group

Bild på Ingela Jerat, Head of Digital, NCC Group.
Ingela Jerat

Head of Digital, NCC Group