NCC i sociala medier

Nyfiken på vad som händer hos oss på NCC? Följ oss på sociala medier via länkarna nedan.

Läs de senaste inläggen på NCC:s blogg

Ta vara på den biologiska mångfalden

Det finns ett talesätt som säger att en fjärils vingslag kan orsaka en orkan. Det används ofta som en metafor för små saker som har en oväntat stor påverkan. När det gäller biologisk mångfald är detta talesätt ofta sant.

”Att jobba som yrkesarbetare är fritt, utmanande och nåt nytt varje dag.”

Jag har jobbat inom bygg hela mitt yrkesliv, jag började som lärling 1988 och har varit på de flesta större företag. Efter 30 år på hussidan gick jag över till anläggningsverksamheten och jobbar nu mer i trä än någonsin.

Ett kontor och arbetsplats där människor mår bra

När vi utvecklar nya kontorsprojekt så funderar vi mycket på vad som är viktigt för att människor ska trivas på arbetsplatsen. Hur kan vi utveckla kontor där människor vill vara, ja till och med kanske längta till ibland? Det handlar så klart om en mängd stora och små saker.

Fint besøk i Oslo!/Ett trevligt besök i Oslo!

Goddagens gott folk! De senaste inläggen i studentbloggen handlade huvudsakligen om det dagliga arbetet ute på byggprojekten. Jag tänker nu passa på att kombinera detta inlägg med vår Traineeresa till Norge som vi gjort denna vecka, samt vad jag sysselsatt mig med under min senaste Traineeperiod.

”Pepp, engagemang och tydlig info får Centralen att återvinna 90% av sitt byggavfall”

Jag vill visa att miljö och ekonomi går hand i hand med ett exempel från oss på E02 Centralen i Göteborg. Vi nu sparar 1-2 miljoner kronor per år genom att vi sorterar vårt byggavfall. Den första januari i år höjdes klimatskatten på brännbart avfall och i augusti 2020 kom ett lagkrav på att sortera […] Inlägget ”Pepp, engagemang och tydlig info får Centralen att återvinna 90% av sitt byggavfall” dök först upp på NCC:s blogg.

Bild på Karin Holmertz, Social Media Manager, NCC Group.
Karin Holmertz

Social Media Manager, NCC Group

Bild på Ingela Jerat, Head of Digital, NCC Group.
Ingela Jerat

Head of Digital, NCC Group