NCC i sociala medier

Nyfiken på vad som händer hos oss på NCC? Följ oss på sociala medier via länkarna nedan.

Läs de senaste inläggen på NCC:s blogg

Upplevelser från första dagen

Hej från Sydväst! Som Erik skrev i sitt inlägg förra veckan är det nu dags för oss i MTP 2021 att ta oss in i den omtalade bloggvärlden, med allt vad det innebär. Efter ett exceptionellt överlämnande från förra årets kull uppe i huvudstaden ska det nog gå bra.

Utforska framtiden här och nu

För ett tag sedan gjorde NCC:s robothund NiCCi en studieresa från sin vanliga arbetsplats Kineum till det närliggande infrastrukturprojektet E05 Almedal. Den gav viktig kunskap för det fortsatta arbetet i testprojektet.

Hallå bloggen, nu ska det bli lite fart här igen!

Efter att de gamla rävarna i MTP 2020 till slut makat på sig har vi i MTP 2021 nu äntligen tagit över bloggen. Inlägget Hallå bloggen, nu ska det bli lite fart här igen! dök först upp på NCC:s blogg.

Tre tips till framtida traineer

Nu var det dags för mitt och MTP 2020:s sista inlägg för nu lämnar vi över till årets traineer, MTP 2021! Inlägget Tre tips till framtida traineer dök först upp på NCC:s blogg.

Kollegor på alla våningsplan

Hej bloggen! Nu börjar det närma sig slutet av vår tid som traineer och min tid som första generationens finanstrainee. Efter att ha cirkulerat runt på finansavdelningarna hos Infrastructure och PD har det senaste halvåret spenderats på diverse centrala funktioner.

Bild på Karin Holmertz, Social Media Manager, NCC Group.
Karin Holmertz

Social Media Manager, NCC Group

Bild på Ingela Jerat, Head of Digital, NCC Group.
Ingela Jerat

Head of Digital, NCC Group