NCC i sociala medier

Nyfiken på vad som händer hos oss på NCC? Följ oss på sociala medier via länkarna nedan.

Läs de senaste inläggen på NCC:s blogg

Mitt viktigaste uppdrag hittills

Nu är vi klara med att skapa bättre lokaler på neonatalen på Norra Älvsborgs Länssjukhus, så att den fantastiska vårdpersonalen bättre kan ta hand om yttepyttebebisarna. Inlägget Mitt viktigaste uppdrag hittills dök först upp på NCC:s blogg.

Nytt reningsverk växer fram på Sveriges lägsta punkt

Det nya reningsverket i Kristianstad är ett riktigt drömuppdrag med komplexa betongkonstruktioner, avancerad grundläggning och en VA-process i absoluta framkant. Dessutom kommer det nya reningsverket göra stor skillnad för miljön och vårt vatten.

Vad händer med kontoret efter pandemin?

Det pratas och skrivs mycket om kontorets framtid just nu. Om lokalfrågorna tidigare främst handlade om yta, antal arbetsplatser, standard och rätt läge, handlar de idag istället om vad kontoret egentligen ska vara och hur det bäst kan utformas för att passa organisationen.

Semestern närmar sig med stormsteg

Hallå allihop, då var det återigen min tur att ta över stafettpinnen i bloggskrivandet. Det blir även det sista inlägget innan vi tar ett kort uppehåll under semestern. Ledigheterna närmar sig med stormsteg och då kan det trots allt vara skönt med ett litet uppehåll.

Intensivt slutspurt med Varbergs badhus

Badhus är kanske den mest avancerade byggnaden som finns i en kommun. Just nu är projektet i en fas där vi jobbar tätt med flera personer från beställarorganisationen för att säkerställa att överlämnandet och ibruktagandet går smidigt.

Bild på Karin Holmertz, Social Media Manager, NCC Group.
Karin Holmertz

Social Media Manager, NCC Group

Bild på Ingela Jerat, Head of Digital, NCC Group.
Ingela Jerat

Head of Digital, NCC Group