Hur du handlar partnering - LOU är ingen begränsning!

Komplexa projekt behöver ta hänsyn till flera perspektiv. Därför har vi utvecklat samverkansformen NCC Partnering. Beställare och entreprenör bildar en gemensam organisation; ett lag med samma mål och tydlig taktik. Det är ett framgångsrikt lagbygge som främjar innovation, effektivt spel och skapar värden som lever vidare efter att slutsignalen för projektet har gått. 

Frukost och rundbordssamtal, Stockholm

Välkommen på frukost och rundabordssamtal om hur du handlar partnering  - LOU är ingen begränsning.

Vid rundabordssamtalet medverkar Magnus Josephson, upphandlingsjurist och affärsutvecklare som har varit rådgivare i över 5000 upphandlingar och har omfattande konsult- och utbildningserfarenhet inom offentlig upphandling och affärer med offentlig sektor.

Vi får också lyssna till Jacob Westerlund, Partneringledare på NCC, som berättar om hur vi arbetar på NCC och hur vi menar att beställare bör fråga för att få in kvalitativa anbud utifrån projektets förutsättningar.

Vi kommer även att få en exklusiv visning av hotellet som NCC byggt för Choice Hotel i befintliga fastigheter vid Gallerian i Stockholm. 

Anmälan senast 7 november. Är ni flera som vill gå på evenemanget, så fyll i en anmälan per person. Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Bild på Ulrika Nyström, affärschef NCC Building. Foto/illustration: Erik Mårtensson
Ulrika Nyström

Affärschef, NCC Building

Sofia Stendius

Affärschef NCC Bostad

Bild på skyddshjälm med texten Lagbygget