Lyckat Partneringprojekt på Tybblelundsskolan

Komplexa projekt behöver ta hänsyn till flera perspektiv. Därför har vi utvecklat samverkansformen NCC Partnering. Beställare och entreprenör bildar en gemensam organisation; ett lag med samma mål och tydlig taktik. Det är ett framgångsrikt lagbygge som främjar innovation, effektivt spel och skapar värden som lever vidare efter att slutsignalen för projektet har gått. 

Frukostseminarium och projektbesök, Örebro

Välkommen till ett frukostseminarium där vi berättar mer om NCCs partneringsamarbete med Futurum för att bygga den första skolan i Örebro på 24 år. Jakob Akfidan, projektchef NCC, och Fredrik Persson, platschef NCC, kommer att berätta om projektet och vårt partneringsamarbete. Vi kommer även att få lyssna till Göran Lunander, VD Futurum, när han berättar om bygget av Tybblelundsskolan och vilka faktorer som var avgörande för att lyckas. Vivi-Ann Kilander, lokalstrateg Örebro kommun, kommer också delta och berätta om sitt perspektiv och erfarenhet utifrån verksamheten. Vi får även en rundvandring på projektet av projektledningen.

Vår erfarenhet är att vi ofta bygger de bästa skolorna och förskolorna när vi kan göra det i ett nära samarbete med kunden. Genom samarbetsformen Partnering kan vi tillsammans optimera resurser och få största möjliga utväxling i investeringen. Ett projekt där dialog, öppenhet och samarbete genomsyrar arbetskulturen ger enastående resultat. Detta berättar vi mer om på frukostseminariet.

Anmäl dig senast 6 nov. Är ni flera som vill gå på evenemanget, så fyll i en anmälan per person. Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Robert Davidsson

Produktionschef NCC Building

Bild på skyddshjälm med texten Lagbygget