Hållbar renovering - renovering som alla har råd med

Komplexa projekt behöver ta hänsyn till flera perspektiv. Därför har vi utvecklat samverkansformen NCC Partnering. Beställare och entreprenör bildar en gemensam organisation; ett lag med samma mål och tydlig taktik. Det är ett framgångsrikt lagbygge som främjar innovation, effektivt spel och skapar värden som lever vidare efter att slutsignalen för projektet har gått. 

Halvdagsseminarium, Norrköping

Välkommen på halvdagsseminarium om Hållbar renovering - NCCs renoveringskoncept med en förnuftig och kostnadseffektiv renoveringslösning som både fastighetsägare och boende har råd med och som är möjlig att genomföra. Vi berättar också om samverkansformen NCC Partnering som lämpar sig särskilt väl till denna typ av komplexa projekt med många intressenter.

Du får höra Chris Österlund, VD vid Botkyrkabyggen berätta om sina erfarenheter av Hållbar renovering och samarbetet med NCC i Fittja People´s Palace där vi samverkar kring renovering av 1300 lägenheter.

Lars Stjernqvist, kommunstyrelsens ordförande i Norrköping, avrundar seminariet med att berätta om städernas utveckling.

Anmälan senast 20 oktober. Är ni flera som vill gå på evenemanget, så fyll i en anmälan per person. Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Marcus Sandlund

Affärschef Östergötland, NCC Building

Bild på skyddshjälm med texten Lagbygget