Välkommen till nya Tingsrätten i Lund

Komplexa projekt behöver ta hänsyn till flera perspektiv. Därför har vi utvecklat samverkansformen NCC Partnering. Beställare och entreprenör bildar en gemensam organisation; ett lag med samma mål och tydlig taktik. Det är ett framgångsrikt lagbygge som främjar innovation, effektivt spel och skapar värden som lever vidare efter att slutsignalen för projektet har gått. 

Visning av nya Tingsrätten i Lund

Välkommen på seminarium om partnering och besök på nya Tingsrätten i Lund. Genom samverkansformen partnering har Specialfastigheter och NCC drivit projekt Tingsrätten på ett framgångsrikt sätt tillsammans. Vi vill gärna berätta mer om detta, dela vår erfarenhet och visa upp byggnaden för er.

Vi kommer att få information om projektet av Göran Cumlin, projektchef på Specialfastigheter, och höra om de speciella utmaningar och behov som man har haft i byggprojektet som ställde stora krav på partneringsamarbetet. Vi får också en rundtur på byggarbetsplatsen.

På seminariet kommer Stefan Munck, chef Marknad och Partnering NCC, att fördjupa sig i samverkansformen partnering och berätta mer om hur vi på NCC arbetar med det.

Har du egen skyddsutrustning i form av skor, hjälm, glasögon och varselklädsel får du gärna ta med det. Detta går givetvis även att låna på plats.

Anmälan senast 31 oktober. Meddela gärna om du har någon allergi. Begränsat antal platser. Är ni flera som vill gå på evenemanget, så fyll i en anmälan per person. Först till kvarn.

Bild på Eva Frostberger, affärschef Hus Malmö/Lund, NCC Building. Foto/illustration: Okänd
Eva Frostberger

Affärschef Hus Malmö/Lund, NCC Building

Bild på skyddshjälm med texten Lagbygget