Vad är partnering och hur fungerar det i praktiken?

Komplexa projekt behöver ta hänsyn till flera perspektiv. Därför har vi utvecklat samverkansformen NCC Partnering. Beställare och entreprenör bildar en gemensam organisation; ett lag med samma mål och tydlig taktik. Det är ett framgångsrikt lagbygge som främjar innovation, effektivt spel och skapar värden som lever vidare efter att slutsignalen för projektet har gått. 

Frukostseminarium, Jönköping

Välkommen på frukostseminarium där vi fördjupar oss i samverkansformen Partnering och vilka fördelar och resultat ett projekt kan uppnå när dialog, öppenhet och samarbete genomsyrar arbetskulturen.

På frukostseminariet berättar vi mer om grunderna i partnering och hur vi på NCC arbetar med det. Vi kommer också att få höra Sören Carp, VD på det kommunala bostadsföretaget Tranåsbostäder, berätta om varför de valde strategisk partnering, och också lära oss mer från Ulrika Ståhlkrantz på teknik- och samhällsbyggnadskonsulten Sweco om hur projektstudioarbetet på hus D1 på Ryhovs sjukhus har skapat riktigt bra förutsättningar för ett utmärkt samarbete.

Anmäl dig senast 1 nov. Är ni flera som vill gå på evenemanget, så fyll i en anmälan per person. Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Andreas Saltin

Affärschef, NCC Building

Bild på skyddshjälm med texten Lagbygget