Vad är partnering och hur fungerar det i praktiken?

Komplexa projekt behöver ta hänsyn till flera perspektiv. Därför har vi utvecklat samverkansformen NCC Partnering. Beställare och entreprenör bildar en gemensam organisation; ett lag med samma mål och tydlig taktik. Det är ett framgångsrikt lagbygge som främjar innovation, effektivt spel och skapar värden som lever vidare efter att slutsignalen för projektet har gått. 

Frukostseminarium, Gällivare

Välkommen på frukostseminarium där vi fördjupar oss i samverkansformen partnering och vilka fördelar och resultat ett projekt kan uppnå när dialog, öppenhet och samarbete genomsyrar arbetskulturen. Vi på NCC har arbetat med partnering sedan början på 2000-talet och har kunnat mäta projekt som drivs i partnering leder till att kundnöjdheten ökar, innovationsgraden stiger och projektet blir mer effektivt och lönsamt för alla parter.

På frukostseminariet berättar Fredrik Edfast, affärschef NCC Building, mer om grunderna i partnering och hur vi på NCC arbetar med det. 

Anmälan senast 31 oktober. Är ni flera som vill gå på evenemanget, så fyll i en anmälan per person. Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Fredrik Edfast

Affärschef Sverige, NCC Building

Bild på skyddshjälm med texten Lagbygget