Vad är partnering och hur fungerar det i praktiken?

Komplexa projekt behöver ta hänsyn till flera perspektiv. Därför har vi utvecklat samverkansformen NCC Partnering. Beställare och entreprenör bildar en gemensam organisation; ett lag med samma mål och tydlig taktik. Det är ett framgångsrikt lagbygge som främjar innovation, effektivt spel och skapar värden som lever vidare efter att slutsignalen för projektet har gått. 

Frukostseminarium, Eskilstuna

Välkommen på frukostseminarium där vi fördjupar oss i samverkansformen partnering och vilka fördelar och resultat ett projekt kan uppnå när dialog, öppenhet och samarbete genomsyrar arbetskulturen. 

Vår erfarenhet är att partnering är mycket gynnsamt för alla parter vid byggande av komplexa projekt och kommer berätta mer om detta tillsammans med våra kunder. På seminariet ingår en rundtur på nya Munktellbadet i Eskilstuna som var ett partneringprojekt.

Vi kommer även få en presentation av NCCs bostadsprodukter och de möjligheter som vi kan erbjuda vid byggandet av nya bostäder.

Anmälan senast 2 november. Är ni flera som vill gå på evenemanget, så fyll i en anmälan per person.Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Bild på skyddshjälm med texten Lagbygget