Byggservice Kalmar län - Ombyggnad och Service

NCC Byggservice i Kalmar län arbetar med renoveringar, om- och tillbyggnader för alla typer av byggnader, försäkringsskador och traditionella murverksrestaureringar. Vår bredd och flexibilitet är vår styrka. Vi har kontor i Kalmar och Oskarshamn.

Kompetens och kunskap för både små och stora projekt

NCC Byggservice är den lilla flexibla enheten i det stora företaget. Vår värdegrund bottnar i att alltid ha kundens önskemål och förväntningar i fokus. Lokal förankring, välutbildade och erfarna yrkesarbetare, samt goda samarbetspartners ger dig som kund ett tryggt och professionellt stöd i projekten.

Personal och resurser

Vi är ett väl sammansvetsat gäng som arbetar på NCC Byggservice. Projektchef, platschefer, projektingenjör, arbetsledare och yrkesarbetare har många år inom branschen. Vi har tillgång till egen snickeriverkstad för renovering av bland annat fönster och dörrar samt erfarna murare som arbetar med traditionellt kalkbruk för äldre kulturbyggnader, kyrkor och borgar. Vi är även aktiva i bevarandet av Kalmar stadsmur.

Kunder

Våra kunder är viktiga för oss. Vi arbetar med alla ifrån stora industrier, fastighetsbolag till privatpersoner, försäkringsbolag och offentliga beställare. Vi har förmågan att arbeta självständigt och har en förståelse för, och kunskap om, hur det är att arbeta direkt med kunder och dess eventuella hyresgäster i pågående verksamhet. Vi försöker alltid anpassa vårt arbete så att kundens behov och önskemål hamnar i fokus.

Kvalitet och miljö

Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Att jobba aktivt för en bättre miljö både för dig som beställare och för våra anställda är en självklarhet för oss.

Intresseanmälan Byggservice

Läs mer om vår integritetspolicy

Bild på Patrik Engström, arbetsledare Byggservice, NCC Building Sweden.
Patrik Engström

Platschef Byggservice, NCC Building Sweden

NCC Byggservice Kalmar
NCC Byggservice Kalmar
Besöksadress:

Husängsvägen 1, 392 39 Kalmar

NCC Oskarshamn
NCC Oskarshamn
Besöksadress:

Kapellvägen 2, 572 56 Oskarshamn

Bild på Tomas Mattisson, ansvarig snickeriverkstad, NCC Building Sweden.
Tomas Mattisson

Ansvarig Snickeriverkstad, NCC Building Sweden